avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 650 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... succesiune
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

succesiune

S-a dezbatut succesiunea inainte de 2000 cand cadastrul nu era obligatoriu ,iar bunurile au trecut , prin cedarea celorlalte parti in favoarea mea. Problema este ca am omis sa inscriu actul la C.F, iar acum mi se cere cadastrul. Nu exista posibilitatea materiala pentru a se infaptui acest lucru.Intrebarea mea este "cine este acum proprietar,este valabila succesiunea fara cadastru?ce pot face?
Multumesc
Da este valabila, trebuie sa luati legatura cu o firma de cadastru si sa va faca toate demersurile.
evident ca succesiunea ramane valabila.
Nu este nici o problema .Dreptul dvs. de proprietate vi s-a transmis prin certificatul de mostenitor. Nu con teaza daca aveti sau nu cadastru. Il faceti doar daca aveti nevoie de el.Daca vindeti, sau instratinati in vreun fel.Nimeni nu va poate expropria .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bună ziua, tata a decedat în 1982, mastenitori eu și mama ... Beldescu Mariana Beldescu Mariana Bună ziua, tata a decedat în 1982, mastenitori eu și mama ,cei 2 frați au renuntat in favoarea mea. In 2012 a decedat și mama, Certificatul de ... (vezi toată discuția)
Succesiune sharzod sharzod Buna ziua! In anul 2000 sotul meu a decedat si n-am reusit sa fac succesiunea.Avem cumparat de la ICRAL un apartament cu proces verbal si contract de ... (vezi toată discuția)
Sunt sau nu obligatorii măsurătorile cadastrale pentru succesiunea ... Adevar2 Adevar2 Sunt sau nu obligatorii măsurătorile cadastrale pentru succesiunea cu partaj? Bună ziua!Vă rog respectuos să mă ajutați cu un răspuns pentru ... (vezi toată discuția)