IGPOPA a scris:
De ce nu intrati in avocatura ce va impiedica? Asta ar fi cea mai buna solutie. Mai sunt si altele . Detalii pe calea directa fara comentarii aici.
Atentie sa nu intrati in ilegalitate prin efectuarea de activitati avocatiale.
Va recomand mai mult profesionalism in studiul cadrului legal privind avocatura si consilierii juridici.
Puteti fi consilier juridic si la 10 societati dar trebuie contractate serviciile cu respectarea normelor legale.
Mult succes
Nu ati inteles nimic din ce am intrebat, dar totusi ati preferat sa raspundeti. Oricum va multumesc.
Pentru clarificare: nu ma intereseaza sa devin avocat, sunt angajata cu CIM ca si consilier juridic, dar doresc sa imi deschid si un SRL, ca doar e compatibila calitatea de consilier juridic cu cea de asociat si administrator in SC, nu?
Acest SRL are alte obiecte de activitate, printre care, in secundar, si 6910. Deci, desenez: nu e firma de reprezentare juridica, consultanta juridica, etc. E o firma de recuperari debite, consultanta, etc.
Am intrebat clar: unde scrie ca acest cod 6910 - activitati juridice nu poate fi autorizat ca oicet de activitate al unui SRL care este "de altceva"?
Cat priveste "profesionalismul" pe care mi-l recomandati, va marturisesc sincer ca tocmai lipsa acestuia intalnit la foarte multi dintre avocati este unul din principalele motive pentru care nu intru in barou.