avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 764 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Traduceri Baza legalã organizare examene limbi strãine CPPC
Discuție deschisă în Traduceri

Baza legalã organizare examene limbi strãine CPPC

Am rugamintea sa-mi spuna cineva daca stie care este baza legala in care se organizeaza examenul de traducator de catre Ministerul Culturii. Multumesc frumos.
Cel mai recent răspuns: anca_maria , utilizator 11:44, 27 Aprilie 2011
Detalii si baza legala aici:
[ link extern ]
[ link extern ]
L.C.
Multumesc frumos. As fi vrut insa legislatia in baza careia se organizeaza examentul de atestare a traducatorilor, pentru ca nu am gasit nicio metodologie nicaieri si nici prin ce este reglementat modul de contestare a rezultatelor acestui examen. Se poate sa ma ajutati, va rog? Multumiri anticipate.
Regulamentul privind organizarea şi desfăşurarea examenului de acordare a certificatului de traducător în şi din limbi străine (Regulament emis prin ordinul Ministerului Culturii şi Cultelor in temeiul prevederilor art.10 alin. (4) din Hotararea Guvernului nr. 78/2005)
CAPITOLUL 5
Depunerea şi rezolvarea contestaţiilor
[ link extern ]
L.C.
Ultima modificare: Miercuri, 27 Aprilie 2011
Laura Ciobeica, moderator
Acela e doar un proiect, nu a fot publicat ordinul respectiv. Ceva oficial totusi exista? Sau acest examen se sustine dupa cum ii taie capul pe cei de la CPPC? Ca mie asa mi s-a parut. Total subiectiv, iar explicatiile care mi s-au dat, de-a dreptul puerile. Caut o cale sa-i dau in judecata, de aceea insist sa va cer ajutorul. Multumesc anticipat.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Absolvent litere / engleza-franceza. pot obþine autorizaþia de traducãtor de la m.j. fãrã a susþine examenul organizat de cppc? silvia99 silvia99 Un absolvenit de Litere - engleza-franceza - ciclu de 3 ani, poate primi autorizatie de traducator de la Minister, fara a da examen (pe ambele specializari), ... (vezi toată discuția)
Atestat traducator matilda2010 matilda2010 obtinere atestat traducator Am terminat Facultatea de Cibernetica Economica la ASE Bucuresti , unde am facut 2 ani limba engleza si Facultatea de Limba si ... (vezi toată discuția)
Obþinerea atestatului de traducãtor giacris giacris Buna ziua, Va rog sa ma ajutati cu o informatie: in 1997 am absolvit un liceu cu predare in limba engleza in urma caruia am obtinut atestat profesional de ... (vezi toată discuția)