avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 864 soluții astăzi
Forum Activitate CrissLA

Activitate CrissLA

Buna ziua,,
In Regulamentul de ordine stabilit de asociatia de propietari a blocului s-a decis (in cazul in care esti restant la plata intretinerii) urmatoarele:
Citez: "Ordinea in care se acopera datoriile scadenteeste:restanta,penalitatile aferente,cota curenta.Intotdeauna dupa acoperirea unei datorii lunare restante,se vor acoperii penalitatile de intarziere aferente acesteia,ca accesorii ale platii principale,proprietarul neavand posibilitatea de a decide altfel."
Nelamuriri:
1.Este firesc,?
2.De efectuez plati lunar dar tot raman restant pot sa ajung in instanta?
3.Care este explicatia expresiei : penalitati ca accesorii ale platii principale.

Multumesc anticipat
Buna ziua,am și eu următoarea întrebare:daca nu mi s-a dat salariile de 4 luni,dar am luat ceva bani sub forma de împrumut până la plata salariilor,având funcția de gestionar,mi se oprește și garanție,pot sa închid colaborarea fara preaviz?Mulțumesc anticipat.
In luna decembrie a decedat tatal meu,din motive financiare nu am putut face impreuna cu familia succesiunea la imobil.Acum eu am o problema:IMI EXPIRA CARTEA DE IDENTITATE,iar cei din cadrul Politiei spun ca nu pot schimba actul pana nu fac succesiunea.
Chiar daca legea zice ca trebuie sa vin de mana cu propietarul apartamentului,prin urmarea decesului acestuia nu vad de ce nu pot obtine un alt act de identitate in termenul legii,doar pot dovedi lipsa prezentei acestuia cu Certificatul de Deces.
Ma poate sfatui cineva ce pot face?Daca e adevarat ca trebuie facuta succesiunea,aceasta cat ar costa?Am inteles ca e destul de scumpa.
Rog urgent o indrumare.

Sincere Multumiri!
Discuție ROG consultanta
In prezent ocup functia de gestionar in cadrul unei firme,activitatea mea a deparit 8 ani vechime,iar acum sunt decis sa schimb locul de munca.
Care este procedura exacta conform legilor in vigoare prin care as putea sa i-mi schimb locul de munca.
Va rog anticipat sa-mi trimiteti pe mail (criscris727@gmail.com) tot ce e necesar pentru a gasi rezolvarea acestei nelamuriri a mea....link-uri,legi,formalare,...