avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1036 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... ROG consultanta
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

ROG consultanta

In prezent ocup functia de gestionar in cadrul unei firme,activitatea mea a deparit 8 ani vechime,iar acum sunt decis sa schimb locul de munca.
Care este procedura exacta conform legilor in vigoare prin care as putea sa i-mi schimb locul de munca.
Va rog anticipat sa-mi trimiteti pe mail (criscris727@gmail.com) tot ce e necesar pentru a gasi rezolvarea acestei nelamuriri a mea....link-uri,legi,formalare,...
Cel mai recent răspuns: ContSters42179 , utilizator 10:55, 16 Martie 2011
Solicitati incetarea contractului cu acordul partilor (art.55 lit.b codul muncii) sau prin demisie (art.79 codul muncii), urmand sa va angajati la noul loc de munca.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Demisie fara preaviz elena69 elena69 Va rog frumos sa-mi aratati si mie un model de demisie fara preaviz . Eu sant pana pe data de 10 . 01 in concediu de maternitate , pentru ca nu am cu cine sa ... (vezi toată discuția)
De ce nu mi se accepta demisia? Ciubotzel Ciubotzel Buna ziua, Am o mica/mare problema la locul de munca: intentionez sa demisionez prin articolul 55 litera b (acordul partilor) si nu mi se aproba demisia. ... (vezi toată discuția)
Demisie napoleonul napoleonul Buna! Va rog sa ma lamuriti in urmatoarea situatie: doresc sa demisionez la zi cu acordul partilor, art.55 lit.b Codul Muncii; dar din cate demisii au fost ... (vezi toată discuția)