avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 564 soluții astăzi
Forum Activitate ingerasu_nimanui

Activitate ingerasu_nimanui

Multumesc frumos.
Ce ma sfatuiti sa fac?sa iau legatura cu un avocat?
Eram interesata ce pot face ca sa pot primi acordul lui pe cale legala...linistit?nu prea...asta a fost si unul din motive pentru care am parasit domiciliul conjugal...dar din pacate si din prostia mea niciodata nu am fost la iml

Da plateste 250 lei pe luna pentru amandoua fetele...in rest nu ne ajuta cu nimic
Nu ma refer sa fie obligat sa imi dea acordul...a fost la prima abatere.de aceea a primit cu suspendare.vroiam daca as putea face ceva ca sa pot sa primesc acordul lui
Buna ziua.as avea si eu o intrebare la dumneavoastra.sunt divortata din mai 2012.avem impreuna doua fetite una de 6 ani si jumatate respectiv 3 ani si jumatate.

Avem custodie comuna,plateste pensie alimentara si are drept de vizita.dar niciodata nu si-a respectat programu de vizita care s-a stabilit la tribunal.programu mentionez ca a fost facut de el.trec si luni in care el nu le viziteaza pe fete.

Problema mea este ca eu as vrea sa plec cu fetele in strainatate iar el nu este de acord sa imi dea semnatura pe motivu ca el nu le mai vede pe fete.el care nu se ocupa deloc de cresterea si educatia fetelor.ar fi de acord daca eu i-as da o suma de bani si nu ar mai plati pensie alimentara timp de un an de zile.si acordul lui ar fi tot pe un an de zile

El a fost cercetat pentru talharie si a primit 3 ani cu suspendare.intrebarea mea la dumneavoastra este daca as putea face ceva in privinta asta pe cale legala ca sa pot primi acordul lui pentru parasirea tarii.va multumesc 
Răspuns la discuția procura scos din tara minori
dar daca as vrea sa plec cu fetele si sa ma stabilesc in strainatate??
Răspuns la discuția procura scos din tara minori
am divortat de doua luni...il cunosc prea bine ca nu va fi de acord doar ca sa imi faca mie rau...deocamdata doar in excursie cu fetele...pe viitor cine stie
as dorii sa va mai intreb cum as putea obtine o procura pentru a putea sa scot copii din tara (mentionez ca am doua fete cea mare 4 ani si 6 luni iar cea mica 1 an si 6 luni) atata timp cat tatal fetelor ca sa imi faca rau nu o sa imi dea semnatura lui...el nu e in stare sa dea o semnatura ca sa imi intre pensia alimentara pe card da pai sa imi dea semnatura sa pot scoate fetele din tara.
va multumesc mult
buna ziua...sunt divortata din mai 2012...in urma casatoriei avem 2 copii mici cea mare 4 ani si 6 luni respectiv 1 an si 6 luni...iar la divort am primit custodie comunu eu cu tatal fetelor ...dar as dorii sa va intreb dak este posibil sa obtin custodie totala pentru fete??tinand cont k suntem divortati de 2 luni si el a primit programu de vizita din momentul in care am primit decizia de la tribunal iar el in astea doua luni nu a venit niciodata sa ia fetele in urma decizie kre i se stabilea programu de vizita...iar in 16 iunie a vrut sa vina sa o ia doar pe cea mare el spunand ca pe cea mica el nu si-o dorea si ca el nu o ia si pe cea mica...iar el in urma deciziei are program de vizita pentru amandoua fetele...iar eu m-am opus sa i-o dau pe cea mare spunandui ca ori le ia pe amandoua ori nu ia pe niciuna...de atunci a inceput sa ma ameninte ca ma omoara si cand o sa dau ochii cu el o sa fie ultima oara cand respir pe pamantu asta si am facut si o sesizare la politie pentru treaba asta....e un tata violent...pana sa divortan de multe ori m-a batut...ultima oara knd m-a batut eram gravida cu cea mica ala a fost si ultimu motiv pentru care eu am plekt cu fata cea mare...m-a batut fara sa tina cont ca o avem pe cea mare in brate de multe ori...de aceea va si sciu aici dak e vreo modalitate sa pot sa obtin custodie exclusiva pentru fete...pentru k nu vreau sa stau sa depind toata viata de el atata timp kt pe el nu il intereseaza copii...va multumesc mult
buna ziua...as avea si eu o intrebare la dumneavoastra cum este cu plata indemnizatie??cu noile legi dak optezi sa te intorci dupa un an la munca beneficezi de salariul care il ai acolo la locul de munca iar pe langa asta se adauga si stimulentu ala de 500 ron pt ca sunt unpic nelamurita cu legea asta ??