buna ziua...sunt divortata din mai 2012...in urma casatoriei avem 2 copii mici cea mare 4 ani si 6 luni respectiv 1 an si 6 luni...iar la divort am primit custodie comunu eu cu tatal fetelor ...dar as dorii sa va intreb dak este posibil sa obtin custodie totala pentru fete??tinand cont k suntem divortati de 2 luni si el a primit programu de vizita din momentul in care am primit decizia de la tribunal iar el in astea doua luni nu a venit niciodata sa ia fetele in urma decizie kre i se stabilea programu de vizita...iar in 16 iunie a vrut sa vina sa o ia doar pe cea mare el spunand ca pe cea mica el nu si-o dorea si ca el nu o ia si pe cea mica...iar el in urma deciziei are program de vizita pentru amandoua fetele...iar eu m-am opus sa i-o dau pe cea mare spunandui ca ori le ia pe amandoua ori nu ia pe niciuna...de atunci a inceput sa ma ameninte ca ma omoara si cand o sa dau ochii cu el o sa fie ultima oara cand respir pe pamantu asta si am facut si o sesizare la politie pentru treaba asta....e un tata violent...pana sa divortan de multe ori m-a batut...ultima oara knd m-a batut eram gravida cu cea mica ala a fost si ultimu motiv pentru care eu am plekt cu fata cea mare...m-a batut fara sa tina cont ca o avem pe cea mare in brate de multe ori...de aceea va si sciu aici dak e vreo modalitate sa pot sa obtin custodie exclusiva pentru fete...pentru k nu vreau sa stau sa depind toata viata de el atata timp kt pe el nu il intereseaza copii...va multumesc mult
In opinia mea nu puteti obtine atat de repede de la pronuntarea hotararii o modificare a custodiei comune, in sensul uneia exclusive.
Va trebui sa aveti rabdare si sa strangeti probe impotriva tatalui ( inscrisuri ca cel depus la Politie, martori ) si abia apoi sa incercati schimbarea deciziei in favoarea dvs.
Pt a vi se da o custodie exclusiva tb sa existe modif importante si grave fata de situatia avuta in vedere initial de instanta.