avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 517 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... incredintare minor
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

incredintare minor

as mai vrea sa va intreb cam ce sanse ar avea el la divort ca lui sa ii se incredinteze fata cea mare(avem doua fete) lui ca el mia zis ca o sa faca tot posibilu sa mio ia pe cea mare iar cea mica sa imi ramana mie pt k p el nul intereseaza de ea.mentionez k el din octombrie de cand am plecat odata nu mia dat bani pt ea nu sa interesat daca are ce manca sau nu,sau daca are cine sa o ia de la cresa.iar de craciun si de ziua ei nici macar cu un cadou nu a venit la ea
Cel mai recent răspuns: ingerasu_nimanui , utilizator 11:55, 15 Martie 2011
Nu ati precizat cati ani are fata cea mare...Care merge la cresa? In principiu, daca tata nu se intereseaza despre nevoile minorelor si nu se preocupa de cresterea si ingrijirea lor, nu are sanse sa i se incredinteze unul din copii.Dvs. trebuie sa faceti dovada ca realizati venituri si ca prezentati garantii materiale si morale pentru a asigura minorelor o crestere armonioase.
pai cea mare are 3 ani si o luna iar cea mica o luna.cea mare merge la cresa.nu pot sa zic k in perioadat cat am stat impreuna nu sa ocupat de fata dar din octombrie de knd nu mai stam impreuna nu sa interesat deloc.vroia sa o vada o vedea dar financiar deloc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ce as putea face?? ingerasu_nimanui ingerasu_nimanui buna ziua...as avea si eu o mare rugamine daca imi ma puteti ajuta cu vre-un sfat sau ceva sa stiu ce as putea face...sunt casatorita de 3 ani jumate si avem ... (vezi toată discuția)
Divort ContSters156794 ContSters156794 :help: sunt casatorita de 10 ani si am o fetita de 4 ani. din 2007 am venit din italia in romania, fetita mea s a nascut in italia. dupa ce ne am intors in ... (vezi toată discuția)
Divort cu un minor la mijloc daria elena daria elena am si eu o intrebare....daca m am despartit de sot si deocamdata nu lucrez,sunt in cautare, stau in chirie,iar sotul vrea sa mi ia copil in varsta de 7 ... (vezi toată discuția)