Buna ziua!Sa incepem k inceputul....Lucrez intr-un hotel de 4 stele(no name) k ospatar de vreo 3 ani de zile.Aseara am avut o masa de 3 persoane(clienti fideli hotelului,unu din ei fiind cazat la hotel) kre au servit masa la noi.Imediat cum s-au asezat la masa,la o masa paralel langa ei au mai venit 2 persoane(necunoscuti kre nu i-am vazut in viata mea),ambele pers fiind barbati,kre au venit la inceput k intentia sa manance.Pana ce sa le iau comanda de mancaruri le-am luat comanda la bauturi.Le aduc bauturile si nici bine nu le-am asezat pe masa k baietii au zis sa le scot nota pt k se grabesc foarte tare k trebuie sa ajunga undeva,1 din ei vorbind la telefon in timpul acesta.ok....Le scot nota,mai stau vreo 2 min,iau o gura din bautura si pleaca(baietii aveau in jur de 25-max 30 ani).ok....Acum revenim la masa de 3 persoane kre era paralela k aia de 2....Le iau comanda,o aduc,consuma,totul ok.Dupa vreo 2 ore le scot nota,platesc,mai stau in restaurant in jur de vreo 30 min ,dupa care parasesc restaurantul ,2 pers plecand spre casele lor iar cel cazat ramane in hotel si merge in loby bar unde dupa kum povesteste el a stat vreo juma de ora si acolo consumand un espresso.apoi pleaca in camera lui.dupa vreo 10 min coboara speriat in restaurant spunand k a pierdut un plic cu acte.ii spun domnului k in restaurant nu am gasit nici un plic si sa intrebe pe la receptie ,pt k toate lucrurile gasite se duc acolo.in fine,merge domnul si la receptie si in loby unde a consumat cafeaua,toti angajatii kre erau de serv spunandu-i k nu au gasit nimic.acesta vazand k nimeni nu stie nimic a chemat politia.ok....vine politia se uita pe camera din fata recetiei,din fata restaurantului si din fata loby-ului sa vada dk nu a cazut plicu pe acolo si cine l-a luat.Binenteles k pe camere nu s-a vazut nici un plic cazand pe jos,dar sa-l mai ia si cineva de jos....tipul pagubit spune k in plic erau actele la firma la care lucreaza + 5000euro bani de la firma la kre lucreaza pe kre trebuia sa-i duca la alta firma...el o tine mortis k banii ia pierdut in restaurant si k cineva ia gasit pe jos si ia luat....ii spun domnului k nu s-a gasit nici un plic in restaurant si atunci imi aduc aminte de masa celor 2 indivizi kre era paralel k masa pagubitului,unu din indivizii cei 2 stand spate in spate k pagubitul.Povestesc faza k bauturile si cu graba lor insa pagubitul spune k nu avea km sa-i ia banii din geaca,geaca tinand-o pe scaun iar plicu in buzunaru de la pietul gecii pe interior,plus k era o ora prea devreme si dansul knd s-a ridicat de la masa a pipait geaca si avea plicul,el tinand-o pe a lui k a pierdut plicul in restaurant.in fine...l-am lasat k politia sa discute si yo am facut inchiderea si am plecat acasa,programul meu terminandu-se.A 2 zi,adica azi dimineata ma cheama directoarea pana la serv sa vb putin k dansa.ajung la serv,ma intalnesc k directoarea si a inceput sa ma intrebe ce s-a intamplat in seara respectiva.ii povestesc tot ce s-a intamplat,dupa kre imi zice k pagubitul si-a schimbat povestea spunand k nu mai tine minte exact dk avea banii knd a iesit din restaurant si k cei 2 indivizi de la masa de langa el l-ar fi facut la buzunare si i-ar fi luat plicul si k ei au venit acolo cu un scop de s-a asezat exact langa el si k stiau de undeva,de la cineva de plicul respectiv,cumva i-ar fi vandut cineva un pont la aia 2 indivizi si au venit sa-l jacmaneasca.Binenteles k directoarea ma cunoaste bine si stie k nu-s in stare sa fac astfel de lucruri,dar imi povestise ce auzise si ea despre incident.ok....plec aksa,iar dupa vreo 2 ore ma suna domnul politist kre se ocupa de caz fiind cel kre a venit in seara cu pricina spunandu-mi sa vin pana la sectie sa dau o declaratie.Ajung la politie,incepe sa-mi puna intrb de genu dk nu ii cunosc pe cei 2 indivizi sau dk nu am vreo legatura cu "disparitia" plicului.Binenteles k necunoscandu-i si mai ales sa am vreo treaba cu plicul resp i-am zis k nu stiu nimic si k nu-i cunosc.avea la sectie si filmul de pe camerele de supraveghere cu cei 2 indivizi unde 1 din ei se vede cat de cat la fata,celalalt nu prea fiindca avea sapca pe cap.ok.....le zic k nu-i cunosc apoi politistul ma intreaba dk as fi de acord sa dau testul poligraf k sa demonstrez k nu am avut nici o implicare in disparitia plicului iar yo am fost de acord si maine o sa ma cheme sa dau testul poligraf.ok....plec de la sectie,si merg direct la serv unde trebuia sa-mi incep progr de la ora 3.....ajung la serv,ma schimb,iar mai apoi ma suna de la receptie si imi zice sa merg pana in loby bar k vrea pagubitul sa vb k mn.....ajung in loby ma salut k el si incepe sa-mi zica k s-a gandit mai bine si k si-a dat seama k cei 2 indivizi l-au fakt la buzunare si dk nu-i cunosc sau dk i-am mai vazut vreodata si k pt orice indiciu kre i-l pot da si duce la prinderea lor si la recuperarea plicului imi da 2000 euro.binenteles yo neavand nici o amestecare in asa zisa disparitie a plicului si necunoscand-ui pe tipi i-am zis k l-as ajuta cu cea mai mare placere dar chiar nu am nici o informatie pt el in legatura cu plicul si nici cu tipii respectivi.ok....imi spune k dk ii dau o informatie despre plic el retrage plangerea de la politie si nimeni nu pateste nimic si yo ma aleg k 2000 euro....ma bufneste si rasu si ii mai repet odata k nu stiu nimic.ok..yo ma intorc in restaurant,el pleca cu treburile lui,dam noroc si gata.dupa vreo 10 min ma suna barmanu din loby sa merg pana acolo k vrea cineva sa discute k mn.......in loby era o pers destul de influenta in oras in lumea smecherilor ocupandu-se cu afaceri atat legale si ilegale(banuiesc),o pers pe kre o stie mai tot orasul fiind in tinerete (de pe la vreo 18 pana pe la 35 cat are acum o pers destul de violenta)e si acuma dar mai ascuns.....in fine....ma asez la masa k el si incepe sa-mi povesteasca k persoana pagubitu a contactat niste pers kre se ocupa de recuperatul banilor diferitelor pers(recuperatori k sa fiu explicit) si k aia ma au pe mn in vizor si mai bn ii dau yo lui informatii despre plic si nu se mai ajunge nicaieri,ba prin politie,ba pe la recuperatori,intr-un fel amenintandu-ma indirect.binenteles k el imi zice k el nu are nici o treaba in asta dar pers resp l-au sunat pe el sa vina sa vb k mn(el stand la vreo 500 metri de casa mea) pt k el ma cunoaste cat de cat si k sa nu mai vina ei...etc.....etc.....in fine...nu imi mai amintesc bn tot ce a vb dar intr-un fel ma ameninta indirect k dk cumva stiu ceva de plic sa-i zic.....binenteles k i-am zis k nu am nici o treaba k disparitia plicului si nici k cei 2 indivizi dupa kre ne-am despartit si gata..........km asta e povestea mea.....acuma sincer sa fiu m km bufneste rasul la povestea asta k park is intr-un film k prosti:))....in primu rand nu-mi dau seama cum poate sustine 2 ipotaze total diferite pagubitu,adica seara zicea k in timpu knd s-a ridicat de la masa sa plece, a pipait geaca si a simtit plicul,iar a 2 zi zice k l-a fakt aia la buzunare ,pers alea 2 plecand k vreo 1,5 ore mai repede k el din restaurant..treaba e urmatoarea.....ce ma sfatuiti sa fac?....si asta kt mai repede posibil pt k maine cred k ma duc sa dau testul poligram k sa se convinga toti k nu am nici o amestecare in disparitia plicului si in cunoasterea celor 2......chestia e urmatoarea....ce fac k amenintarile indirecte si k toata treaba asta.....ce ma sfatuiti sa fac....toate etapele si la cine sa apelez pt k de la mn din familie nu stie nimeni si nici nu am de gand sa le zic k sa le fac probleme sa se gandeasca la nu stiu ce....am vreun motiv de ingrijorare?....oi avea yo fata mai de infractor si de curvar dar nici sa iau plicuri k bani....poate dk il gaseam pe strada il pastram....dar la locul de serv.....sa fim seriosi+k eram singurul ospatar din restaurant in seara resp si il aveam yo la masa pe pagubit...i.deci ast sfaturile voastre.....ms mult!
Cel mai recent răspuns:
CI Ioana Butan , Avocat
16:19, 13 Februarie 2010