Buna ziua! In urma cu ceva timp niste persoane rau-voitoare au afirmat in tot cartierul ca ar exista niste imagini compromitatoare la adresa familiei mele si calomnii de natura penala la adresa mea. Problema este ca nu am putut sa-i inregistrez pentru a face dovada. Am facut plangere la BCO, dar acestia mi-au spus k dk nu i-am putut inregistra doar pe baza declaratiei mele si a faptului k ei nu recunosc chiar dk i-au auzit si altii, acele persoane nu pot veni ca si martori, am ceerut confruntarea si le-am spus ca cineva pe care l-am mentionat in plangere le-a facut la randu-i plangere la politia economica. Inainte cu o seara sa se duca sa dea declaratii au inceput sa tipe ca sterg tot si daca procurorul va veni la perchezitie nu va mai gasi nimic. M-am resemnat k politia romana se bazeaza numai pe vorbele unor infractori certati cu legea (sunt cercetati pentru evaziune fiscala, fals si uz de fals, distrugere si racordarea la sistemele de canalizare si apa in mod flagrant precum si energie electrica, au spart podeaua pentru a se racorda si cel caruia i-au inchiriat uscatoria nu isi plateste nici chiria de ceva timp si nici intretinerea de mai bine de 5 ani). Daca le cerem contractul de inchiriere pe care nu-l are inscris nici la garda financiara si nici la anaf ne ameninta ca ne dau in judecata.Pot face testare poligraf pentru a dovedi faptul k au afirmat ca exista acele imagini/au existat pe intrenet si le-au sters desi ei au vorbit in tot blocul si in tot cartierul. La aceasta sa adaug dosarul de la investigarea fraudelor si sa-i acuz de santaj atata timp cat noi stim ca nu am facut niciodata imagini de natura compromitatoare. Mentionez ca totul a inceput la momentul la care le-am cerut actele si ei stiind ca nu le au au inceput sicanele. Mentionez ca nici politia nu a gasit nici un fel de imagini compromitatoare, iar in urma celor intamplate eu am fost data afara de la serviciu si in continuare am o stare psihica foarte afectata. Dupa ce i-au audiat la politia economica m-am trezit ca si-au inscenta ca am pus pe cineva sa le caute desi nu aveam niciun motiv atata timp cat stiu ca nu exista nici o imagine compromitatoare la adresa mea sau a familiei mele.
Acum ma ameninta ca ma dau in judecata si imi cer daune. Ce ma sfatuiti sa fac? Au vreo sansa de izbanda?Multumesc frumos
NU puteţi rezolva nimic în lipsa unor dovezi.Dacă nu deţineţi probe cu care să vă puteţi susţine cele afirmate, iar făptuitorii nu îşi recunosc faptele , nu aveţi ce face. Testarea poligraf nu este obligatorie pentru nimeni, şi oricum, aceasta ar mai trebui coroborată şi cu alte probe, pentru a avea concludenţă.
Încercaţi să nu-i mai băgaţi în seamă şi să ignoraţi aceste răutăţi .Astfel de persoane există şi vor exista mereu, din păcate. Însă oamenii trebuie sa deţină probe atunci când apelează la justiţie, pentru a li se face dreptate.