avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 965 soluții astăzi
Forum Activitate boilor

Activitate boilor

1-doresc sa stiu daca proiectul legii falimentului persoanelor fizice aprobat de Senat a fost votat si de camera deputatilor? si daca da ,de cand intra in aplicare. multumesc.
2-ref. legea 175; penalitatile ptr. neplata la timp la ASOciatii de loc.se pot anula daca pplatesc incepand cu ac. luna,astfel incat pana in martie 2012 sa fie achitate restantele?
Discuție legea 175 /2010
In procesul pe care il am cu asociatia ,am cerut initial expert intelegand ca la venitul pe membru de familie de 900 lei,nu voi plati taxe. ulterior am aflat ca taxa se va plati,cum dealtfel este trecuta si pe citatie. suma de 400 lei.Sant in proces cu AS. de Prop.pentru neplata intretinerii si aplicarea penalitatilor.Intrebare: pot renunta la Expert? mai ales ca nu ma poate ajuta in problema penalitatilor,de care inteleg de pe forum ca nu se pot sterge de Instanta aceste penalitati.
Răspuns la discuția legea 175/2010
Da, multumesc. Sant in proces cu Asociatia. indeplinesc conditia cu venit pe membru de fam.sub 10 mil si totusi As. de prop. mi-a calculat penalizari, la urmatoarea infatisare Instanta poate sa imi dea castig de cauza? in sensul de a anula penalitatile ? si dece as. a calculat penalitati cunoscand ca legea nu ii da voie.
Răspuns la discuția legea 175/2010
Da, multumesc. Sant in proces cu Asociatia. indeplinesc conditia cu venit pe membru de fam.sub 10 mil si totusi As. de prop. mi-a calculat penalizari, la urmatoarea infatisare Instanta poate sa imi dea castig de cauza? in sensul de a anula penalitatile si sa platesc decat restanta .?
Răspuns la discuția legea 175/2010
Am re citit-o acum si inca mai inteleg ca;incepand cu data primirii hot. jud de acum .in timp de 12 luni sa achit in totalitate restanta,pentru a beneficia de efectul legii.Nu sustin categoric,e doar o opinie,eu stiu poate fi ca mine! M-as bucura. Oricum va multumesc.
Răspuns la discuția legea 175/2010
multumesc. am inteles punctul dv. de vedere ,dar mi se pare normal sa ma incadrez la un an de cand sant somat sau dela data cand am fost data n judecata.tot odata am inteles ca legea nu are norme metodologice asa incat legea devine f. interpetrabila. multumesc.
Răspuns la discuția legea 175/2010
multumesc,astept si alte opinii.
Discuție legea 175/2010
Doresc sa stiu daca legea 175/2010 privind aplicarea penalitatilor poate fi aplicata retroactiv; ; ,in sensul ca am penalitati dela Asociatia de propietari din anul 2008.s daca pot scapa de ele. multumesc.