avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 677 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... legea 175 /2010
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

legea 175 /2010

In procesul pe care il am cu asociatia ,am cerut initial expert intelegand ca la venitul pe membru de familie de 900 lei,nu voi plati taxe. ulterior am aflat ca taxa se va plati,cum dealtfel este trecuta si pe citatie. suma de 400 lei.Sant in proces cu AS. de Prop.pentru neplata intretinerii si aplicarea penalitatilor.Intrebare: pot renunta la Expert? mai ales ca nu ma poate ajuta in problema penalitatilor,de care inteleg de pe forum ca nu se pot sterge de Instanta aceste penalitati.
Cel mai recent răspuns: Gabriel Zagrean , Avocat 21:36, 17 Martie 2011
In conditiile in care instanta de judecata a dispus expertiza contabila,cu scopul stabilirii cotelor de intretinere ce va revin,nu se mai poate renunta la proba cu expertiza contabila
Instanta de judecata,poate dispune hotarare pentru neplata oricaror sume financiare impuse netemeinic si nelegal
atat timp cat instanta a decis printr-o Incheiere efectuarea unei expertize, nu mai aveti cum sa renuntati.
ca idee- nu ar fi bine sa solicitati instantei renuntarea la expertiza;poate fi o bila neagra(din jurisprudenta)

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Expertiza contabila Virsi Virsi Stie cineva cat este pretul unei expertize contabile facute in recursul unui proces penal? (vezi toată discuția)
Cererea de anulare a actelor expertilor cui o adresez si conform carui articol din cpp? eusaisapte eusaisapte Observ ca articolele 280 si 282 din Codul de procedura penala face referire la nulitatea oricaror acte care cu respecta rigorile Codului de procedura penala. ... (vezi toată discuția)
Taxa expertiza nicu_is nicu_is buna ziua, am o intrebare, cat poate ajunge taxa pt o expertiza ? si cine trebuie sa plateasca ? pe scut, sunt in proces cu asociatia de locatari pt o anumita ... (vezi toată discuția)