In procesul pe care il am cu asociatia ,am cerut initial expert intelegand ca la venitul pe membru de familie de 900 lei,nu voi plati taxe. ulterior am aflat ca taxa se va plati,cum dealtfel este trecuta si pe citatie. suma de 400 lei.Sant in proces cu AS. de Prop.pentru neplata intretinerii si aplicarea penalitatilor.Intrebare: pot renunta la Expert? mai ales ca nu ma poate ajuta in problema penalitatilor,de care inteleg de pe forum ca nu se pot sterge de Instanta aceste penalitati.
In conditiile in care instanta de judecata a dispus expertiza contabila,cu scopul stabilirii cotelor de intretinere ce va revin,nu se mai poate renunta la proba cu expertiza contabila
Instanta de judecata,poate dispune hotarare pentru neplata oricaror sume financiare impuse netemeinic si nelegal
atat timp cat instanta a decis printr-o Incheiere efectuarea unei expertize, nu mai aveti cum sa renuntati.
ca idee- nu ar fi bine sa solicitati instantei renuntarea la expertiza;poate fi o bila neagra(din jurisprudenta)
Taxa expertiza
nicu_is
buna ziua, am o intrebare, cat poate ajunge taxa pt o expertiza ? si cine trebuie sa plateasca ? pe scut, sunt in proces cu asociatia de locatari pt o anumita ... (vezi toată discuția)