avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 412 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Cererea de anulare a actelor expertilor cui o adresez ...
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei penale - reguli, acte, termene, căi de atac

Cererea de anulare a actelor expertilor cui o adresez si conform carui articol din CPP?

Observ ca articolele 280 si 282 din Codul de procedura penala face referire la nulitatea oricaror acte care cu respecta rigorile Codului de procedura penala. Pe aceste motive doresc sa invoc nulitatea relativa a actelor unor experti medici legisti, fiindca sunt deopotriva nelegale si netemeinice, si sa depun cererea prin care invoc nulitatea relativa in instanta judecatoreasca fiindca exista un dosar cu obiectul internarea nevoluntara, intemeiat pe acte false printre care si o recomandare a Comisiei de expertiza medico-legala psihiatrica, si un bilet de internare, ambele absolut nemotivate.

Cererea o depun in instanta? Dosarul principal se gaseste in acest dosar din instanta care n-are nici o legatura legala sau in fapt cu dosarul principal...

In dosarul principal sunt suspect de Ultrajul judiciar, adica nu exista probe pentru punerea in miscare a actiunii penale ca sa fiu inculpat, fiindca am "savarsit" Calomnia si insulta in niste inscrisuri in scopul efectuarii Probei veritatii, prin care am determinat un magistrat sa recunoasca ca nu se supune legii, ceea ce nu l-a facut fericit ci evident si-a folosit relatiile pentru a instiga procurorul sa comita abuzuri impotriva mea prin acest dosar inventat, fara sa-l trimita in judecata unde stie ca va pierde.

Alte discuții în legătură

Drepturi imi pot fi interzise prin interdictie judecatoreasca eusaisapte eusaisapte Am probleme cu un procuror abuziv si cred ca urmareste sa-mi interzica dreptul accesului la justitie (art. 21 din CR) crezand ca aceasta-l achita in dosarul ... (vezi toată discuția)
Unde scrie in lege va rog ca certificatul de apt de munca inseamna si apt psihic? eusaisapte eusaisapte Unde scrie in lege va rog ca certificatul de apt de munca inseamna si apt psihic? (vezi toată discuția)
Poate fi ceruta stramutarea dosarului penal daca nu este nici in faza de punerea in miscare a actiunii penale? eusaisapte eusaisapte Poate fi ceruta stramutarea dosarului penal daca nu este nici in faza de punerea in miscare a actiunii penale? (vezi toată discuția)