asa am citit si eu in lege dar nu stiam cum sa interpretez treaba asta cu varsta copilului pana la un an. Eu o sa optez pt concediu pe doi ani deci din al doilea an pot sa realizez venituri fara a se suspenda indemnizatia. Va multumesc!!
Incepand din iulie 2012 voi beneficia de indemizatie copil pe o perioada de doi ani pentru ca am fost salariata in ultimele 12 luni. dar in acelasi timp in luna mai sau iunie 2012 va trebui sa ma autorizez ca pfa ca obligatie in urma depunerii unui dosar pt fonduri europene. Daca in cei doi ani voi avea activitate ca pfa atunci inceteaza plata indemnizatiei de crestere copil?
Un angajat din compartimentul marketing va prelua responsabilitatile de contabilitate primara si de achizitii dar fara modificarea functiei. Angajatul ramane pe marketing dar se va ocupa si de atributiile de mai sus. Cum fac sa inglobez noile responsabilitati? Reactualizez fisa postului cu data de cand preia responsabilitatile? Caci act aditional nu pot face ca nu se modifica contractul individual de munca. Si decizie se refera la o sarcina temporara ceea ce nu e cazul. Va multumesc de ajutor!:sorry:
Buna seara. Ma intereseaza daca un angajator e obligat sa aiba un angajat autorizat SSM si PSI sau poate sa externalizeze serviciul contractand o firma de profil? As avea nevoie si de actele normative care reglementeaza lucrurile acestea.
Multumesc!
ma intereseaza cum se asimileaza o societate SA care are ca actionari instutitii publice 50%-50%? Ca o societate comerciala SA privata, ca o regie autonoma sau ca o institutie publica? Ma intereseaza cum se face recrutarea si angajarea de personal pentru aceea societate (concurs obligatoriu sau interviu)?
Multumesc
In declaratia 101 pe 2010 pe care am depus-o intr-adevar la TOTAL PROFIT IMPOZABIL/ PIERDERE FISCALA suma este pe minus caci am avut cheltuieli (chirie, mobila etc). Atunci declaratia pe 2011 o completez exact ca cea care am depus-o pe 2010?
Iti multumesc am inteles..am descarcat kitul cu decl fiscale pe 2011. Voiam sa va intreb: eu neavand cheltuieli pe 2011 si nici activitate fiind suspendata o las pe 0 nu declaratia?
De asemenea din cate stiu nu mai se plateste forfetarul nu?
Am o firma fara activitate de la deschidere care am radiat-o luna asta ... am fost la finante sa depun certif de radiere si i-am intrebat daca mai treb sa depun ceva.. eu am depus pana pe 25 febr 2011 urmatoarele: D 101 pe 2010, si decl cum ca nu desfasor activitate. O doamna de acolo mi-a zis ca trebuie sa depun pana pe 25 aprilie D101 pe 2011? Cum e posibil? Mentionez ca nu am avut activitate de la infiintare (2010) si ca din iulie 2010 am suspendat-o.