avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 210 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... angajat care preia responsabilitati noi
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

angajat care preia responsabilitati noi

Buna ziua,

Un angajat din compartimentul marketing va prelua responsabilitatile de contabilitate primara si de achizitii dar fara modificarea functiei. Angajatul ramane pe marketing dar se va ocupa si de atributiile de mai sus. Cum fac sa inglobez noile responsabilitati? Reactualizez fisa postului cu data de cand preia responsabilitatile? Caci act aditional nu pot face ca nu se modifica contractul individual de munca. Si decizie se refera la o sarcina temporara ceea ce nu e cazul. Va multumesc de ajutor!:sorry:
Cel mai recent răspuns: andymaurul , utilizator 16:08, 10 Ianuarie 2012
Preia functia respectiva prin cumul.In acest sens veti face adaugiri in fisa postului cu privire la functia pe care o preia prin cumul.
cumul de functii presupune incheierea unui contract de munca pt fucntia respectiva din cate stiu..o sa adaug in fisa postului decat. multumesc
Cumulul de functii se poate exercita si in baza unui act aditional la vechiul c.i.m.... ceea ce doriti dvs este doar modificarea fisei postului prin adaugarea de noi atributii ....
D-ul freelis are perfecta dreptate.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cim Mihai Constantin Mihai Constantin Buna seara, lucrez la privat,am fost in 75% , funcția mea este sef secție,de 2 luni am fost rechemat la munca și am primit și altele responsabilități ( ... (vezi toată discuția)
Modificarea felului muncii suciu_diana suciu_diana Buna ziua, in cadrul aceluiasi angajator se adauga atributii noi unui angajat, astfel ca el ajunge sa faca parte din 2 departamente complet diferite. ... (vezi toată discuția)
Refuzul unei decizii de numire carolina_22 carolina_22 Buna ziua. Va rog sa ma ajutati cu un raspuns la urmatoarea problema.prin reorganizarea unei institutii publice in regulamentul de organizare si functionare ... (vezi toată discuția)