avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 929 soluții astăzi

Joi, 6 februarie, are loc evenimentul: AI Act: De la reglementare la implementare - Ghid practic de conformare pentru companii. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... protectia muncii
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

protectia muncii

Buna seara. Ma intereseaza daca un angajator e obligat sa aiba un angajat autorizat SSM si PSI sau poate sa externalizeze serviciul contractand o firma de profil? As avea nevoie si de actele normative care reglementeaza lucrurile acestea.
Multumesc!
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 19:44, 3 Iunie 2011
Da. Puteti sa optati si la varianta unui contract de prestari servicii cu o firma specializata. Vedeti la itm-ul din localitatea dumneavoastra ce firme sunt acreditate si sa alegeti.
gabrielapopescu a scris:

Buna seara. Ma intereseaza daca un angajator e obligat sa aiba un angajat autorizat SSM si PSI sau poate sa externalizeze serviciul contractand o firma de profil? As avea nevoie si de actele normative care reglementeaza lucrurile acestea.
Multumesc!

Vedeti Legea nr.319/2006 si Normele de aplicare ale acesteia modiificate si completate prin HG nr.955/2010.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Servicii consultanta ssm si psi NessFrappe NessFrappe Detin societate cod CAEN 7022. Pot sa inchei contracte SSM si PSI iar serviciul sa fie prestat de alte societati cu care societatea mea are contract ? Pot sa ... (vezi toată discuția)
Medicina muncii ... luizacsinte luizacsinte O firma care are un singur angajat, cu CIM de 2 ore (angajatul mai are alte CIM-uri cu 4 ore la alt angajator) , mai trebuie sa faca medicina muncii ?? Va fi ... (vezi toată discuția)
Psi si ssm qu3en_bee qu3en_bee Buna ziua, Intrebarea mea este inlegatura cu ssm si psi... pot completa eu ca asociat aceste 2 carticele si la 6 luni respectiv 1 an sa fac instructajul chiar ... (vezi toată discuția)