am si eu o nelamurire si va rog sa ma ajutati.
administratorul nu a mai avut rabdare sa vina cei de la primarie sa ne ajute cu reabilitarea termica si a gasit o "firmulita" care sa se ocupe. deja la el pe scara au facut cativa, insa nu au pastrat culoarea blocului. adica au facut o culoare extraordinar de oribila ( lui ii place binenteles) insa avea dreptul sa schimbe culoare fara acordul proprietarilor? cine trebuie sa isi dea acordul, doar admin sau toti proprietarii? acum noi vrem sa reabilitam pe cont propriu si suntem obigati sa facem culoarea aceea turbata sau pastram culoarea blocului? va rog sa ne ajutati, am inteles ca ar exista scris ceva de genul si intr-o lege....
pai administratorul are functia si de casier.....eu inteleg ca are multe pb de rezolvat, insa nu este normal sa aiba o singura zi pe luna de incasare a intretinerii.....pe noi asta ne deranjeaza, si asta vroiam sa stiu daca este obligat sa aiba macar o zi de incasat pe saptamana .
pai s-a stabilit de catre administrator o singura data pe luna. sunt f multi oameni in varsta, pensionari, si din aceasta cauza a stabilit o singura data...insa, daca nu pot ajunge in acea zi sa achit eu trebuie sa sun administratorul sa ma duc la el la usa....nu e oarecum ciudat? nu are obligatia sa aiba un program fix?
va multumesc ptr raspuns...noi inca suntem putin nedumeriti in aceasta privinta. ptr ca dupa ce am intrat in posesia cheilor, s-a afisat intretinerea si vechiul proprietar mai avea ceva de achitat. nu asta a fost problema, ca am achitat noi, insa din aceasta cauza am crezut ca acel fond de rulment ii poate apartine lui.
multumesc.
administratorul de bloc ar trebui sa aiba un program fix cu proprietarii? cate ore, zile pe luna trebuie sa lucreze? eu stiam ca ar trebui sa aiba o zi fixa pe saptamana ptr incasat banii si ptr rezolvarea eventualelor probleme.....puteti sa imi raspundeti, va rog?
Am si eu o nelamurire cu privire la acest fond de rulment...in urma cu aprox 2 ani, cand am cumparat ap, administratorul a emis o adeverinta in care era mentionat faptul ca vechiul proprietar nu are restante la intretinere. dupa o luna, poate chiar 2 luni, am vazut ca pe lista de intretinere suntem restanti cu fondul de rulment. este posibil ca aceasta restanta a fondului de rulment sa apartina fostului propretar?