avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 821 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... culoare fatada bloc
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

culoare fatada bloc

am si eu o nelamurire si va rog sa ma ajutati.
administratorul nu a mai avut rabdare sa vina cei de la primarie sa ne ajute cu reabilitarea termica si a gasit o "firmulita" care sa se ocupe. deja la el pe scara au facut cativa, insa nu au pastrat culoarea blocului. adica au facut o culoare extraordinar de oribila ( lui ii place binenteles) insa avea dreptul sa schimbe culoare fara acordul proprietarilor? cine trebuie sa isi dea acordul, doar admin sau toti proprietarii? acum noi vrem sa reabilitam pe cont propriu si suntem obigati sa facem culoarea aceea turbata sau pastram culoarea blocului? va rog sa ne ajutati, am inteles ca ar exista scris ceva de genul si intr-o lege....
Cel mai recent răspuns: ogra , utilizator 21:06, 14 Iunie 2011
Primaria are un cuvant foarte greu de spus in privinta culorii fatadelor, asa ca faceti o sesizare la primarie.
Administatorul blocului este un simplu angajat al asociatiei in speta ai proprietarilor si nu are nici un drept legal sa hotareasca culoarea a unui imo:hammer:bil. Administatorul executa numai si numai ce au hotarat conducerea asociatiei.Daca decide de capul lui face un abuz si se pedepseste.Referitor la culoare se hotareste de catre primaria locala prin biroul de urbanism .:hammer:

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Modificare culoare tocarie anissia anissia am si eu o intrebare, am un apartament vechi in centrul capitalei care atunci cand l-am luat avea tocaria si balconul o culoare nedefinita, maro, bej, o noanta ... (vezi toată discuția)
Izolare termica la bloc 2007 2007 Conform Legii 230 art.44(1) - daca am inteles bine - lucrarile de termoizolare efectuete la fatada blocului , se suporta de locatari conform cotei indivize. ... (vezi toată discuția)
Lnformatie reabilitare termica pe cont propriu andreeaene andreeaene Buna ziua, Va rog sa ma lamuriti in urmatoarele 3 probleme: 1.deoarece reabilitarea termica efectuata de Primarie nu se stie daca si cand se va face, ... (vezi toată discuția)