avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 489 soluții astăzi
Forum Activitate mariusts

Activitate mariusts

Am inteles. Dar in cazul in care eu nu sunt de acord cu rezultatul probelor, nu exista nicio modalitate de a contesta aceste rezultate?
Multumesc pentru raspuns.Da, intr-adevar, dupa data de 1.02, defapt dar si ofiterul care se ocupa cu dosarul meu mi-a recomandat aceasta varianta, e posibil sa se insele? Sunt sanse ca daca fac recalcularea, procurorul sa nu o ia in considerare?
Va salut, in urma cu exact 3 luni am fost oprit de politia rutierea, rezultatul etilotestului fiind de 0,43mg, iar rezutatele probelor biologie sunt 0,90 si 0,75.
Am fost sfatuit, de mai multe persoane sa cer recalcularea alcoolemiei si cel mai probabil o sa merg maine sa fac acest lucru.
Intrebarea, defapt intrebarile mele sunt:
1. Are rost sa cer recalcularea alcoolemiei tinand cont ca in ziua respectiva nu mancasem decat un sandvich si bausem 4 berix500ml in intervalul 18:00-- 22:00? mentionez ca am fost oprit la ora 02:00.
2. Care este formula pe baza careia se face recalcularea ?
3. Taxa de 520 lei este obligatorie de platit de catre mine? Daca da, in decurs de cat timp trebuie achitata?

Multumesc foarte mult pentrueventualele raspunsuri:)
Buna ziua,
Mi-ati fi de foarte mare ajutor daca ati putea sa ma ajutati cat mai rapid cu urmatoarea problema.:
Am facut o comanda pe internet din China, coletul a ajuns la Vama, iar cei de la vama mi-au spus ca trebuie sa se faca factura de import pe persoana juridica si nu fizica, iar pe Persoana juridica nu pot face fiindca nu sunt. Valoarea coletului este de 30 USD
si am mai primit si inainte cateva colete si s-a putut face factura pe persoana fizica.
Intrebarea mea. Au voie cei de la vama sa ma conditioneze in calitate de ce ( persoana juridica sau persoana fizica) fac eu cumparaturile pe internet ?
Răspuns la discuția Frauda
Multumesc pentru raspuns. Un martor ar outea fi doamna de la posta, pentru ca eram acolo cand am despachetat coletul...
Nimeni?
Ma intereseaza daca am vreo sansa de a-mi recupera suma platita daca depun plangere la politie.
Am incercat sa rezolv aceasta problema pe cale amiabila, dar nu se poate. Persoana de la care am cumparat a spus ca produsul functiona cand l-a trimis. Daca fac plangere la politie nu v-a fi cuvantul meu impotriva cuvantului lui? El spune ca functiona, dar cand l-am primit nu functiona.
Va multumesc pentru raspuns. Produsul nu l-am cumparat de la un magazin, l-am cumparat de pe un site de licitatii de la o persoana fizica, care nu are firma. Nu am primit nici factura pe el nici garantie. L-am primit prin posta iar cand am deschis am observat ca nu merge. Am numele expeditorului. Cam ce m-ati sfatui sa fac?
Discuție Frauda
Buna ziua,
Am cumparat in urma cu cateva zile un produs de pe un site de licitatii din romania. Persoana respectiva a trimis produsul, dar cand l-am primit nu functiona. El spune ca functionat inainte sa il trimita. Pot face ceva pentru a-mi recupera banii inapoi daca vanzatorul nu doreste sa imi dea banii inapoi?
Multumesc mult.