este o firma mica: patron, contabil si 3 angajati, iar eu cu patronul am stat de vorba si de la el imi luam banii.
sincer mi se pare absurda explicatia deoarece eu am o semnatura cu care am semnat pe CM si ulterior pe statele de plata, pe acte aditionale, pe demisie...ce logica ar avea acum o semnatura noua?
nuuuu, nu e stilul meu, vrioam doar sa stiu asa ca idee daca se poate face ceva, nu o merg acum sa ma judec pt 700 lei....asta este, invatam din fiecare greseala......vroiam sa stiu daca inafara de statele de plata mai exista si alte dovezi ca s-a platit salarul......dar daca NU si nu, e greseala mea si mi-o asum. va multumesc oricum
pe statul de plata scrie de ex. Februarie 2012 si data stabilita pentru plata drepturilor salariale 1 martie 2012 si la Martie 2012 scrie ca se plateste salarul in 1 aprilie 2012 ...... insa noi primeam statele la semnat tot timpul in jurul datei de 15 ale lunii. Mentionez ca eu in dreptul semnaturii mele nu am trecut niciodata data efectiva la care am semnat.
Buna ziua!
am si eu o rugaminte daca ma puteti ajuta: am fost angajata la o firma cu CM si un salar minim pe economie, in 30 martie a fost ultima mea zi de munca (acum lucrez in alta parte) iar in data de 30 cand mi-am semnat cererea de lichidare (a fost la zi si angajatorul a fost deacord) am semnat si statul de plata pe martie 2012 (mi s-a zis ceva de genu ”sa terminam cu toate”) eu de buna credinta le-am semnat dar urma sa primesc salariul efectiv pe martie abia in 15 aprilie si acum binenteles ca angajatorul nu recunoaste ca nu am primit banii din moment ce eu am semnat.....prietena mea zice ca pur si simplu nu mai am ce face si sa trec peste ca ei au dovada semnaturii mele. Mentionez ca timp de 1an si jumatate cat am lucat acolo am semnat statul de plata lunar insa nu am primit fluturas (banii ii primeam cash). Intrebarea mea este daca mai pot face ceva sau nu? Va multumesc.
se poate obtine viza de resedinta in cazul in care domiciliul este in acelasi oras?
ma gandeam ca este mao simplu cu un act notarial....sau asa ceva nu exista?
Buna ziua!
as dori sa stiu cum se poate justifica resedinta unui copil minor. Baietelul locuieste cu bunicii de luni-vineri si numai in weekend cu parintii deoarece acestia sunt fie in deplasare cu serviciul fie lucreaza in 3 schimburi. In acesta perioada se fac dosarele pt inscriere in clasa I si normal pt a nu traversa zilnic orasul bunicii ar dori sa il inscrie la scoala din zona. Avand prioritate copii cu domiciliul langa scoala, parintii se tem ca nu vor prinde locuri desi copilului i-ar fi foarte util sa mearga la scoala respectiva (si gradinita a urmat-o tot in zona). Exista vreun act notarial sau ceva de genul acesta care se poate face pentru a anexa actul la dosarul de inscriere?
Multumesc anticipat pentru raspunsuri
asa este.....nu cred ca poti compara produsele electronice-electrocasnice sau chiar imbracamintea-incaltamintea cu produsele cosmetice. Produsele achizitionate de mine nu au nici o neregula, vroiam doar sa stiu daca exista vreo lege care imi permite sa le returnez doar pe baza faptului ca m-am razgandit (asta intr-un termen rezonabil de 24-48 ore). Stiu cu siguranta ca in alte tari se practica acest lucru dar din cate inteleg la noi nu exista nimic negru pe alb. Oricum va multumesc si pe viitor sa fim mai atenti cand scoatem banul :)
Buna ziua!
am mai auzit de la cunoscuti ca ar exista ceva legi cum ca se pot returna produsele la magazinele de unde au fost cumparate daca ele sunt intacte si avem bonul fiscal (nu ma refer aici la comertul on-line). Pana acum nu am apelat la acesta lege (care nu stiu sigur daca exista) insa ieri am cumparat de la un magazin cu produse bio un sampon si un balsam de par care au costat impreuna 53 lei. Dupa ce m-am mai invartit in zona mi-am dat seama ca e cam scump pt buzunarul meu si m-am intors sa le returnez, insa vanzatoarea mi-a zis ca nu poate face acest lucru, poate doar sa imi ofere alt produs de aceeasi valoare sau mai scump si sa platesc diferenta de pret. Am lasat-o balta si acum as dori sa stiu daca ma mai pot intoarce azi cu produsele (adica in termen de 24 ore) in baza vreunei legi.
Va multumesc
Si in cazul in care se ajunge atat de departe ce se intampla? Adica se anuleaza contractul si al cui ramane apartamentul? Ce se intampla cu creditul cumparatorului? etc. La urma urmei e vina notarului.