avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 605 soluții astăzi
Forum Activitate veve87

Activitate veve87

Pot fi citat ca martor într.un dosar în care am renunțat la calitatea de parte vătămată si nici nu m.am constituit parte civilă?
Buna ziua.Sunt interesata sa deschid o sala de spinning si as vrea sa stiu sub ce forma as putea sa o deschis,daca e suficient un PFA, ce acte si autorizatii imi trebuie si daca este necesar un curs de calificare.Multumesc
Răspuns la discuția Mostenire masina
M-am zapacit de tot cu toate taxele astea ale lor. Practic se face transcrierea transmiterii dreptului de proprietate asupra unui vehicul, nu?Mie mi-au cerut o hartie de la Finante prin care sa dovedesc daca a fost platita saunu taxa de poluare si nu mi se parea logic din moment ce eu nu vand nimic.
Multumesc frumos pt raspunsuri!
Răspuns la discuția Mostenire masina
Masina a fost inmatriculata in 2005 si nu s-a platit taxa de poluare, pentru ca aceasta a fost introdusa in 2007. Ca sa pot trece talonul si cartea de identitate pe numele meu in baza actului de mostenire, trebuie sa platesc aceasta taxa?
Buna ziua.Am mostenit o masina anul trecut: Euro 2, ultima inmatriculate 2005.Am certificatul de mostenitor, cartea de identitate, certificatul de inmatriculare. In conditiile in care fac ITP si inchei asigurarea obligatorie, pot circula fara probleme cu masina?Dar spre exemplu pot sa fac un contract de comodat cu o persoana pentru ca aceasta sa se poata folosi de masina?
Multumesc.
Buna ziua.Puteti va rog sa imi spuneti ce se intampla daca mostenirea nu e acceptata in termenul legal de 6 luni?se atribuie automat succesorilor sau sunt decazuti din drepturi?