avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 469 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Citare in calitate de martor
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei penale - reguli, acte, termene, căi de atac

Citare in calitate de martor

Pot fi citat ca martor într.un dosar în care am renunțat la calitatea de parte vătămată si nici nu m.am constituit parte civilă?
Da, puteti.
Calitatea de martor este diferita de calitatea pe parte vatamata sau parte civila.
:rtfm:Interventie moderator
Am rugamintea de a nu mai deschide un nou topic pe aceeasi tema ( pct.3.3 din Regulament).
In situatia in care mai aveti intrebari suplimentare legate de acest subiect, aveti posibilitatea sa continuati discutia aici folosind optiunea " raspunde".
Aveti mai jos raspunsul primit in topicul dublat.
Multumesc pentru intelegere.
AvTudor_com a scris:

Da! Pot să vă audieze în calitate de martor

Daca apreciaza necesar, va poate audia in calitate de martor.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Condamnat la o pedeapsa cu executare-urmarire interpol? cristy444 cristy444 Buna seara va rog sa ma ajutati cu niste raspunsuri. Sunt condamnat la 3 ani si 1 luna cu executare si sunt plecat in anglia de 2 ani si nu vreau sa ma predau ... (vezi toată discuția)
Proprietar imobil- sotie cu credit neachitat, cedare cota, consecinte CRISTIAN ENACHE CRISTIAN ENACHE Buna ziua va rog din suflet sa fiu informat precis si corect. inainte cu multi ani actuala mea nevasta a facut un credit la bcr si are restanta si acum este ... (vezi toată discuția)
Art 316 alin (1)- ce inseamna declinarea competentei ? lazarescupaul lazarescupaul am primit o hotarire artt 316 alin.1 ce inseamna declinarea competentei (vezi toată discuția)