avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 768 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Art 316 alin (1)- ce inseamna declinarea competentei ?
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei penale - reguli, acte, termene, căi de atac

Art 316 alin (1)- ce inseamna declinarea competentei ?

am primit o hotarire artt 316 alin.1
ce inseamna declinarea competentei
Cel mai recent răspuns: MARTA SIMONA PETRE , Avocat 09:42, 3 Ianuarie 2016
inseamna ca dosarul dumneavoastra. se trimite la un alta instanta... de ex. instanta sesizata nu e cea competenta din punct de vedere teritorial etc.. si in hotarare nu spune unde trimite dosarul la ce instanta?
Sper ca v-am fost de folos!
:rtfm:Interventie moderator
Am rugamintea sa nu mai deschideti un nou topic pe aceeasi tema, intrucat o astfel de practica incalca pct.3.3 din Regulamentul forumului.
In situatia in care mai aveti nelamuriri/intrebari suplimentare fata de raspunsurile primite, continuati discutia aici.
Pentru continuarea discutiei aveti posibilitatea sa folositi optiunea " raspunde".
Multumesc pentru intelegere.
Aveti mai jos raspunsul primit in topicul dublat.
trandafir2 a scris:

In principiu, vizeaza competenta materiala/teritoriala a instantei sau a organului.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Condamnat la o pedeapsa cu executare-urmarire interpol? cristy444 cristy444 Buna seara va rog sa ma ajutati cu niste raspunsuri. Sunt condamnat la 3 ani si 1 luna cu executare si sunt plecat in anglia de 2 ani si nu vreau sa ma predau ... (vezi toată discuția)
conducere cu numere rosii expirate-anulare permis conducere? neamtumircea12 neamtumircea12 Am fost identificat in trafic cu numere expirate la autoturism cu o zi fata de data de pe dovadi si aceasta datorita faptului ca de la cumparator am primit si ... (vezi toată discuția)
Imprumut cu ipoteca imobil- prescriptie? margaretacris margaretacris Buna ziua. Parintii mei au luat un imprumut de 6000DM in anul 1996, de la o persoana fizica, cu ipoteca asupra case. In acest timp 19 ani, datoria nu s-a ... (vezi toată discuția)