avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1494 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Conducere cu numere rosii expirate-anulare permis ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Conducere cu numere rosii expirate-anulare permis conducere?

Am fost identificat in trafic cu numere expirate la autoturism cu o zi fata de data de pe dovadi si aceasta datorita faptului ca de la cumparator am primit si o chitanta in care era o data de 28.03 2915,eu fiind oprit de politie in data de 25.03.2015,dovada expirase in data de 24. In aceasta situatie mi se va anula permisul de conducere.
Cel mai recent răspuns: MARTA SIMONA PETRE , Avocat 08:33, 26 Martie 2015
Nu, cred ca este doar suspendare 90 zile.
:rtfm:Interventie moderator
Am rugamintea sa continuati discutia aici si sa nu mai deschideti un nou topic pe aceeasi tema ( pct.3.3 din Regulament).
In situatia in care mai aveti nelamuriri/intrebari suplimentare legate de acest subiect, aveti posibilitatea sa continuati discutia folosind optiunea " raspunde".
Multumesc pentru intelegere.
neamtumircea12 a scris:

Amenda penala pentru conducerea.unui auto cu numere rosii expirate.
In urma acestei sanctiuni se anuleaza permisul de conducere?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Parcare care ingusteaza calea de acces la locuinta Cetățean nemultumit Cetățean nemultumit Ce poți face atunci , când te trezești că vecinii tai construiesc o parcare proprie ingustand calea de acces către locuinta proprie cu un autovehicul mai ... (vezi toată discuția)
Art 316 alin (1)- ce inseamna declinarea competentei ? lazarescupaul lazarescupaul am primit o hotarire artt 316 alin.1 ce inseamna declinarea competentei (vezi toată discuția)
Fals si uz de fals in acte ce produc efecte juridice realface realface cineva mi-a sustras ( cred ca de la scoala-secretariat) o copie de buletin si mi-a facut pensie. eu, nu am stiut si nici semnat vreodata asa ceva. ce pot face ? (vezi toată discuția)