avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1501 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Fals si uz de fals in acte ce produc efecte juridice
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Fals si uz de fals in acte ce produc efecte juridice

cineva mi-a sustras ( cred ca de la scoala-secretariat) o copie de buletin si mi-a facut pensie. eu, nu am stiut si nici semnat vreodata asa ceva. ce pot face ?
ce fel de pensie?
Cea obligatorie- dar actul de aderare trebuia sa contina manifestarea vointei mele, eu nu am semnat
Cineva a hotarat , semnat in locul meu pentru 40 ani.

- aderarea reprezintă manifestarea de voinţă a unei persoane
Actul individual de aderare care conţine date şi informaţii de ...


Interventie moderator: daca doriti sa adaugati la postare, va rog sa folositi butonul Editeaza, inlauntrul celor 30 de minute care permit acest lucru. Multumesc pentru intelegere.
Ultima modificare: Duminică, 14 Decembrie 2014
Ceausescu Liliana - Birou de Mediator, Mediator
:rtfm:Interventie moderator
Am rugamintea sa nu mai deschideti un nou topic pe aceeasi tema ( pct.3.3 din Regulament) iar in situatia in care mai aveti nelamuriri/intrebari suplimentare, sa continuati discutia aici.
Pentru continuarea discutiei aveti posibilitatea sa folositi optiunea " raspunde".
Multumesc pentru intelegere.
realface a scris:

cineva mi-a sustras ( cred ca de la scoala-secretariat) o copie de buletin si mi-a facut pensia obligatorie. Eu, nu am stiut si nici semnat vreodata asa ceva. ce pot face ?
desi,am anuntat ca nu am semnat , asta scrie pe site-ul lor
"Odata ce ne spui ce anume te nemultumeste, putem sa facem pasii necesari pentru a rezolva situatia semnalata.", mi-am dat toate datele de contact, ei ma plimba ca daca nu dau tel-care este scris de mine, sa vb cu mine- actul este bun !!!
ce pot face ?

milika01 a scris:

o plangere/denunt e suficienta

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

functionar public- unitate administrativ teritoriala-calitate procesual pasiva Mamuni Mamuni Daca un functionar public a facut un delict in timpul cand era in activitate si era procesual pasiv, dupa iesirea la pensie nu mai are aceasta calitate, deci ... (vezi toată discuția)
Nume gresit in rechizitoriu- camera preliminara vasiledela4 vasiledela4 Buna ziua am fost trimis in judecata dosar penal numele este gresit ce se va intimpla se reface rechizitoriul dupa cite stiu orice act oficial gresit este nul (vezi toată discuția)
conducere cu numere rosii expirate-anulare permis conducere? neamtumircea12 neamtumircea12 Am fost identificat in trafic cu numere expirate la autoturism cu o zi fata de data de pe dovadi si aceasta datorita faptului ca de la cumparator am primit si ... (vezi toată discuția)