avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 795 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Funcţionarii publici şi ... Functionar public- unitate administrativ ...
Discuție deschisă în Funcţionarii publici şi problemele lor juridice

Functionar public- unitate administrativ teritoriala-calitate procesual pasiva

Daca un functionar public a facut un delict in timpul cand era in activitate si era procesual pasiv, dupa iesirea la pensie nu mai are aceasta calitate, deci nu mai raspunde pentru faptele sale?
In ce Lege si in care articol se gaseste aceasta?
Cel mai recent răspuns: MARTA SIMONA PETRE , Avocat 10:51, 24 Ianuarie 2017
:rtfm:Interventie moderator
Am rugamintea sa lecturati Regulamentul forumului si sa sa nu mai deschideti un nou topic in continuarea celui deschis initial ( pct.3.3 din Regulament).
In plus aveti posibilitatea sa editati/ completati mesajul initial folosind optiunea " editeaza" timp de 30 de minute de la publicarea mesajului in cazul in care ati omis un amanunt legat de subiectul postat ( pct.1.3 din Regulament), iar pentru continuarea discutiei aveti posibilitatea sa folositi optiunea " raspunde".
Multumesc pentru intelegere.
Mamuni a scris:

In completarea intrebarii anterioare. In art. 16 din Legea 554/2004, scrie ca persoana raspunde in solidar cu unitatea administrativ teritoriala. Atunci aceasta unitate are calitate procesuala pasiva sau nu are?


~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Condamnat la o pedeapsa cu executare-urmarire interpol? cristy444 cristy444 Buna seara va rog sa ma ajutati cu niste raspunsuri. Sunt condamnat la 3 ani si 1 luna cu executare si sunt plecat in anglia de 2 ani si nu vreau sa ma predau ... (vezi toată discuția)
Fals si uz de fals in acte ce produc efecte juridice realface realface cineva mi-a sustras ( cred ca de la scoala-secretariat) o copie de buletin si mi-a facut pensie. eu, nu am stiut si nici semnat vreodata asa ceva. ce pot face ? (vezi toată discuția)
Accident in turcia IGabrielaDinu IGabrielaDinu Pe 2 iulie 2011 sotul meu a avut un accident pe teritoriul Turciei rezultat cu vatamare corporala din culpa in urma caruia s-a dispus inceperea ermaririi ... (vezi toată discuția)