avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 322 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Accident in Turcia
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei penale - reguli, acte, termene, căi de atac

Accident in Turcia

Pe 2 iulie 2011 sotul meu a avut un accident pe teritoriul Turciei rezultat cu vatamare corporala din culpa in urma caruia s-a dispus inceperea ermaririi penale. Am primit pe 1 iunie 2012 o citatie pentru a se prezenta la judecatoria sectorului in fata unei comisii rogatorie internationala pentru audiere. Ar fi bine sa caute un avocat in Turcia care sa se ocupe de caz?
Cel mai recent răspuns: MARTA SIMONA PETRE , Avocat 10:48, 4 Iunie 2012
:offtopic:Interventie moderator.
Am rugamintea sa continuati discutia aici si sa nu mai deschideti un nou topic pe aceeasi tema ( pct.3.3 din Regulament).
Aveti posibilitatea sa continuati discutia folosind optiunea " raspunde".
De asemenea, daca doriti sa modificati, completati mesajul postat initial, aveti la indemana un interval de timp de 30 de minute la publicarea mesajului ( pct.1.3 din Regulament).
Am facut aceasta ultima mentiune, deoarece ati postat urmatoarea intrebare la ora 10.35.
Multumesc pentru intelegere.
IGabrielaDinu a scris:

Victima respectiva a avut o lovitura la cap si a stat 6 zile in coma indusa iar dupa inca 6 zile a fost externata. Legislatia din Turcia este aceeasi cu cea din Romania? Ce se poate intampla?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Succesiune TANASENASTASA TANASENASTASA unde ma pot adresa pt a scoate un titlu de proprietate sau macar o copie dupa un teren pe care l-au cumparat bunicii mei in anul 1951?la primarie sau directia ... (vezi toată discuția)
Lemne cumparate legal de la ocolul silvic-este normal ca politia sa vina acasa si sa solicite documente? nicolae1986 nicolae1986 Buna seara ,astazi am cumparat o masina de lemne legal cu documente de insotire ,nu am fost oprit in trafic de nimeni ,dupa 2 ore ma trezesc acasa cu politia ... (vezi toată discuția)
Exercitarea autoritatii parintesti in comun si pensie de intretinere zsoltkasoni zsoltkasoni Buna ziua! intrebarea mea este: daca in urma divortului custodia copiilor este comuna, acest lucru poate sa o scuteasca pe fosta sotie de plata pensiei ... (vezi toată discuția)