avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 908 soluții astăzi
Forum Activitate miruna86

Activitate miruna86

Aha, deci pana la urma nu exista nicio prevedere legala care sa ateste ca persoana trebuie sa aiba handicapul din nastere...
Va multumesc frumos pentru timpul acordat!
De acord cu dvs., foarte ambiguu textul de lege:(
Persoana in cauza poate dovedi ca data aparitiei deficientei este varsta de 14 ani. Cu toate acestea dosarul de pensionare nu i-a fost admis pe motiv ca handicapul nu este unul din nastere. Ce se poate face in aceasta situatie, in conditiile in care persoana avuta in discutie a cotizat partea pe care legea o invoca?
Multumesc frumos!
Va rog ajutati-ma cu interpretarea art.47 din Legea 19/2000. Beneficiaza de dreptul la pensionare doar persoanele nevazatoare din nastere sau si cele care pot demonstra ca boala a avansat in timp? In ce sens face referire legea ca aceasta trebuie sa fie asigurata?
Multumesc!
Răspuns la discuția sinteze admitere barou
Cat de sigur esti ca se va sustine in noiembrie? sau...vrei sa ma induci in eroare? :))
Multa bafta sa fie si pentru tine!;)
Răspuns la discuția sinteze admitere barou
Mersi Peruschi :)
Va rog sa ma ajutati in urmatoarea speta: tatal meu a mostenit de la bunicul mai multe titluri de proprietate (le detine in original) cu terenuri extravilane. Padurile respective sunt insa "patronate" de APIA si suntem revoltati de sumele primite anual de pe urma "folosintei" lor si vreau sa stiu ce trebuie facut in acest caz pentru a ni le recupera, care este procedura? ar exista problema ca in contractele de vanzare-cumparare - unele chiar si din 1911 - nu sunt specificate hotarul,vecinii deci, delimitarea in spatiu dar sunt specificate insa locatia (ex:muntele Daescu) si masurarea facuta in DRAMURI :sorry:
Va sunt recunoscatoare pentru o lamurire concreta!
Răspuns la discuția sinteze admitere barou
Ma refer la autorii cartilor :D
Răspuns la discuția sinteze admitere barou
Ce carti de sinteze pentru admitere barou abordati? Eu am gasit cateva dar daca tot le cumpar vreau sa fiu si multumita de continut, asa ca am tinut sa va cer parerea.;)
Răspuns la discuția sinteze admitere barou
va rog mult trimiteti-mi si mie sintezele pe adresa mira_vacarus@yahoo.com. mersi mult si succes!!
Răspuns la discuția Pentru admitere INM!
stiti ce salariu are un propcuror proaspat "initiat"?