multumesc eu am deschis din nou actiune, dar pot face si aceasta cerere???
buna seara, am castigat un litigiu de munca in care instanta spune: obliga parata sa-l reancadreze pe reclamant pe postul detinut de acesta anterior emiterii deciziei de concediere respectiv padurar.Mentionez ca padurar este functie iar locul de munca este titular al unui canton silvic. Unitatea ma reincadrat dar nu mi-a dat locul de munca pe care l-am avut inainte de concediere si pe care eram titular , m-iau oferit un loc de munca asemanator dar la o distanta mai mare, pe care eu l-am refuzat si urmeaza sa ma concedieze.Eu ce pot face acum????
buna seara, am un dosar , litigiu de munca si as vrea sa schimb judecatorul pentru ca tot acesta mi-a respins un dosar, cum pot face???
Buna ziua ,am castigat un litigiu de munca cu angajatorul in care se specifica sa ma reancadreze pe vechiul loc de munca . acesta ma chemat la munca si mi-a oferit un post similar cu cel ce l-am avut dar la o distanta mai mare,pe postul meu fiind incadrat altcineva in prezent.Eu am refuzat acest post cerandul pe cel ce l-am avut inainte de concediere.Ce pot face eu acum daca nu imi da postul avut inainte-a concedierii???M-a poate da afara daca am refuzat acest post??
buna ziua , acum o luna am castigat un litigiu de munca , iar pe pagina de internet a tribunalulu dambovita la numarul dosarului a aparut ca unitatea a facut recurs,acum 3 zile si pe pagina de internet a curtii de apel a aparut dosarul, la doua zile dupa aceea nu mai apare dosarul pe pagina de internet a curtii de apel si nici la tribunal in dreptul dosarului nu mai apare ca sa facut recure. Ce sa intamplat???
Multumesc pentru raspuns, ei acum cred ca imi vor desface contractul de munca pentru ca nu am aceptat alt post , imi afecteaza cu ceva in instanta??
buna seara, am castigat un litigiu de munca m-au anuntat sa revin la munca, dar cand m-am dus mi-au spus ca postul meu nu mai exista,, iau dat alta denumire,, eu ce pot face acum???? Mentionez faptul ca nu sa desfiintat nici un post la aceasta subunitate , ei au schimbat denumirea cand au aflat ca am castigat in instanta.
au primit si ei tot pe 29,
le_am aduso eu la cunostiinta pe 30 martie
buna ziua, am primit pe 29 martie o hotarare cu termen de recurs in 10 zile de la comunicare.As dori sa stiu care este prima zi cand pot sa ma duc sa o fac irevocabila?