avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 606 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... reancadrare
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

reancadrare

Buna ziua ,am castigat un litigiu de munca cu angajatorul in care se specifica sa ma reancadreze pe vechiul loc de munca . acesta ma chemat la munca si mi-a oferit un post similar cu cel ce l-am avut dar la o distanta mai mare,pe postul meu fiind incadrat altcineva in prezent.Eu am refuzat acest post cerandul pe cel ce l-am avut inainte de concediere.Ce pot face eu acum daca nu imi da postul avut inainte-a concedierii???M-a poate da afara daca am refuzat acest post??
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 20:46, 5 Iunie 2011
angajatorul e obligat sa se conformeze dispozitiilor instantei de judecata din hotarare si anume sa va reincadreze pe postul de pe care v-a concediat.
Dacă angajatorul refuză sau întârzie reintegrarea în muncă a salariatului, după ce acesta a obţinut o hotărâre judecătorească de reintegrare, salariatul poate solicita daune cominatorii.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Reincadrare in munca iuly_cop69 iuly_cop69 exista infractiunea de refuzul reincadrarii dupa ce persoana a fost reincadrata in munca, pe baza unei hotarari judecatoresti si in ziua urmatoare i s-a ... (vezi toată discuția)
Care este conditia de reintegrare a unui angajat dupa ce instanta a anulat concedierea? ContSters83715 ContSters83715 Un angajat pe care l-ati concediat obtine in instanta anularea concedierii. Existand o decizie judecatoreasca in acest sens, sunteti obligat sa il ... (vezi toată discuția)
Am castigat un litigiu de munca - ce trebuie sa fac acum? stelistul 11 stelistul 11 am castigat un litigiu de munca , am primt hotararea judecatoreasca, acum eu trebuie sa fac cerere sa ma reincadreze pe locul de munca avut anterior sau o sa ... (vezi toată discuția)