avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 526 soluții astăzi

Marți, 4 martie, are loc evenimentul: Politica privind prevenirea hărțuirii la locul de muncă - De la concept la implementare practică. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... am castigat un litigiu de munca - ce trebuie sa fac ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

am castigat un litigiu de munca - ce trebuie sa fac acum?

am castigat un litigiu de munca , am primt hotararea judecatoreasca, acum eu trebuie sa fac cerere sa ma reincadreze pe locul de munca avut anterior sau o sa ma cheme , ????X-(
Cel mai recent răspuns: stelistul 11 , utilizator 19:25, 29 Martie 2011
Trebuie sa va prezentati la serviciu sau va dati demisia .
sa inteleg ca acum sunteti angajata in alta parte. daca singurul obiect al actiunii dvs a fost anularea deciziei de concediere atunci trebuie sa va duceti si sa va dati demisia. plata salariilor pt perioada de cand ati fost concediata pana la finalizarea procesului nu ati cerut-o?
nu sunt angajat sunt in somaj, in decizie scrie si reintegrarea pe vechiul loc de munca si plata drepturilor banesti, eu ce fac acum astept sa ma cheme societatea???

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Care este conditia de reintegrare a unui angajat dupa ce instanta a anulat concedierea? ContSters83715 ContSters83715 Un angajat pe care l-ati concediat obtine in instanta anularea concedierii. Existand o decizie judecatoreasca in acest sens, sunteti obligat sa il ... (vezi toată discuția)
Restituire somaj dupa reintegrare sxamo39_p sxamo39_p In cazul anularii in instanta a deciziei de concediere, urmata de reintegrarea la fostul loc de munca, este obligatoriu ca angajatul sa restituie ajutorul de ... (vezi toată discuția)
Reintegrarea in conditiile in care ai deja alta slujba onelu onelu Buna ziua, Anul trecut am fost victima unei concedieri care a fost declarata ilegala de TMB. Astfel, de curand, instanta a [b]anulat decizia de ... (vezi toată discuția)