avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 244 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... litigiu munca
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

litigiu munca

buna ziua, am primit pe 29 martie o hotarare cu termen de recurs in 10 zile de la comunicare.As dori sa stiu care este prima zi cand pot sa ma duc sa o fac irevocabila?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 19:21, 8 Aprilie 2011
Trebuie sa vedeti si cand a primit si cealalta parte hotararea si apoi sa asteptati trecerea celor 10 zile in care se poate exercita recursul pentru a putea vedea daca s-a depus au nu cerere de recurs.
le_am aduso eu la cunostiinta pe 30 martie
Trebuie comunicata de catre instanta de judecata ... de la data comunicarii de actre instanta incepe sa curga termenul de 10 zile.
au primit si ei tot pe 29,
stelistul 11 a scris:

au primit si ei tot pe 29,

Pe 11.04.2011 este ultima zi in care pot depune recurs .... dupa aceasta zi va puteti duce la arhiva instantei de judecata sa verificati daca s-a depus sau nu recurs.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

"cu drept de recurs în 15 zile de la comunicare." cyan cyan daca hotararea nu se comunica din diverse cauze (de ex. nu ajunge prin posta), cum se calculeaza termenul de recurs? data pronuntarii, data obtinerii de la ... (vezi toată discuția)
Termen de revizuire art.322 pct. 1 PRUNA CORINA PRUNA CORINA Avem o hotarare def.si executorie.litigiu de munca unde in dispozitiv suntem obligati la reincadrarea persoanei pe vechiul post(care acum nu mai exista ... (vezi toată discuția)