avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 244 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... castigat litigiu de munca, dar nu se respecta
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

castigat litigiu de munca, dar nu se respecta

buna seara, am castigat un litigiu de munca in care instanta spune: obliga parata sa-l reancadreze pe reclamant pe postul detinut de acesta anterior emiterii deciziei de concediere respectiv padurar.Mentionez ca padurar este functie iar locul de munca este titular al unui canton silvic. Unitatea ma reincadrat dar nu mi-a dat locul de munca pe care l-am avut inainte de concediere si pe care eram titular , m-iau oferit un loc de munca asemanator dar la o distanta mai mare, pe care eu l-am refuzat si urmeaza sa ma concedieze.Eu ce pot face acum????
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 09:27, 18 Iunie 2011
In cazul respectiv reveniti cu o cerere de completare a hotararii in care sa solicitati sa se completeze ".. incadrarea pe postul avut anterior deciziei de desfacere a contractului de munca la acelasi loc de munca, adica titular al cantonului silvic X ..",, Succes..
multumesc eu am deschis din nou actiune, dar pot face si aceasta cerere???
stelistul 11 a scris:

multumesc eu am deschis din nou actiune, dar pot face si aceasta cerere???

Daca noua cerere de chemare in judecata are tripla identitate - de obiect ,parti si cauza - atunci va interveni autoritatea de lucru judecat .Altfel spus, nu va puteti judeca cu aceleasi persoane pentru acelasi lucru pentru care v-ati judecat.
In acest caz, cererea va va fi respinsa.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Reancadrare stelistul 11 stelistul 11 Buna ziua ,am castigat un litigiu de munca cu angajatorul in care se specifica sa ma reancadreze pe vechiul loc de munca . acesta ma chemat la munca si mi-a ... (vezi toată discuția)
Intrebare referitoare la o contestatie decizie de concediere sometester sometester In luna Aprilie am depus catre tribunal o contestatie la decizia de concediere prin care ceream urmatoarele: 1. anularea Deciziei de concediere nr. ... (vezi toată discuția)
Anulare decizie concediere maria-B maria-B rog sa-mi spuneti daca pentru reincadrare pe post a salariatului, angajatorul trebuie sa emita o decizie prin care sa o anleze pe cea de concediere. Ce se ... (vezi toată discuția)