avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1389 soluții astăzi
Forum Activitate Fane28

Activitate Fane28

Răspuns la discuția Recurs
Bcr asigurari a facut recurs nu le-a convenit sa platesca si ei , pe mine ma intereseaza procesul afecteaza si condamnarea poate sa-mi micsoreze pedeapsa sau sa o maresca sau numa de plata daunelor se leaga daca parchetu nu a facut recurs?
Răspuns la discuția Recurs
Si eu cum stiu la ce capat?
Discuție Recurs
Sa terminat procesul penal si asiguratorul a facut recurs la curtea de apel , vreau sa va intreb daca condamnarea se mai poate schimba? sau nu afecteaza?, doar partea banilor poate sa oblige pe inculpat sa plateasca? ,toata lumea a fost multumita numai asiguratorul care nici nu a fost deloc la proces acuma vrea recurs, interesant parerea mea .














Discuție Ce se intampla?
Ce se intampla daca cineva cere recurs partea civila , se repeta iara procesul sau ce se intampla?
Discuție Cat dureaza?
Dupa ce sa terminat procesul dupa cat timp vine acasa hotararea ? Si factura cu cheltuielile de judecata? Dupa aia trebuie sa treaca 10 zile sa fac recurs sau de la instintarea telefonica?
Răspuns la discuția Recurs
Problema este ca dupa ce sa dat sentinta inculpatului cu suspendare el a plecat din tara daca fac recurs el nu vine se da oare sentinta in lipsa lui daca el trimite cerere scrisa cai plecat si nu poate veni la tribunal?
Răspuns la discuția Recurs
Da daca eu zic ca vreau sa fac cu executare nu cu suspendare am sanse?
Răspuns la discuția Recurs
Da dupa aia poate face si inculpatul nu? apoi cred cai un joc si bani stricati, daca instanta ia dat cu suspendare si parketul nu face recurs nu cred ca chistig ceva, parerea mea. Trebuie sa am si motive bune nu?
Discuție Recurs
Daca fac recurs in procesul penal care sa incheiat, eu am fost parte civila si inculpatului nu ia dat inchisoare cu ezecutare doar suspendare , intrebarea este daca fac recurs se poate sa-i dea inchisoare sau nu se mai modifica condamnarea? Cine plateste recursul eu sau condamnatul? Trebuie sa am ceva motiv concret sau nu conteaza se face recurs oricum?
Răspuns la discuția Daune
Dar nu face puscarie cat ai ziua de puscaria, pe suma care trebe sa o primesc?