avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 988 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Recurs
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Recurs

Sa terminat procesul penal si asiguratorul a facut recurs la curtea de apel , vreau sa va intreb daca condamnarea se mai poate schimba? sau nu afecteaza?, doar partea banilor poate sa oblige pe inculpat sa plateasca? ,toata lumea a fost multumita numai asiguratorul care nici nu a fost deloc la proces acuma vrea recurs, interesant parerea mea .














Cel mai recent răspuns: Radu Gabrian , Mediator 02:12, 16 Aprilie 2011
depinde la ce capat de cerere a facut recurs
Si eu cum stiu la ce capat?
Incercati sa detaliati situatia la care va referiti pentru a primi raspunsuri care sa va fie utile.
Bcr asigurari a facut recurs nu le-a convenit sa platesca si ei , pe mine ma intereseaza procesul afecteaza si condamnarea poate sa-mi micsoreze pedeapsa sau sa o maresca sau numa de plata daunelor se leaga daca parchetu nu a facut recurs?
Pentru ca o persoana sa faca asemenea "pronosticuri" - si la putinatatea informatiilor date de dvs - trebuie sa vada actele si lucrarile dosarului

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Al doilea recurs ContSters40598 ContSters40598 Sentinta de la fond (condamnare la 3 ani cu executare) intr-o cauza penala a fost apelata de catre inculpat atat in latura civila cat si in latura penala, ... (vezi toată discuția)
Chemare in instanta-recurs laurentiuu laurentiuu Am avut un proces penal,accident, vatamare corporala din culpa. Am primit o amenda penala pe care am achitat-o. Pe latura civila-pretentii- socitatea de ... (vezi toată discuția)
O hotarare eronata claudiadiana claudiadiana in prima instanta am obtinut suspendare,dar apelul a schimbat cursul. pt. ucidere din culpa sotul meu a primit o pedeapsa de 3 ani inchisoare.nu inteleg cum a ... (vezi toată discuția)