avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 987 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Ce se intampla?
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Ce se intampla?

Ce se intampla daca cineva cere recurs partea civila , se repeta iara procesul sau ce se intampla?
Cel mai recent răspuns: Radu Gabrian , Mediator 02:54, 5 Aprilie 2011
se judeca in continuare pana hot ramane def
Ultima modificare: Luni, 4 Aprilie 2011
Cristina Voicu, Avocat
La solutionarea recursului se iau in discutie de catre parti si se analizeaza de catre magistrati instantei de recurs,aspectele de nelegalitate si de netemeinicie ridicate de partea care a formulat recursul impotriva sentintei pronuntata de catre instanta care a judecat cauza anterior

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Litigiu de muncă ContSters343833 ContSters343833 Contestație decizie de concediere. Salariatul formulează contestație împotriva deciziei de concediere. Instanța de fond (tribunalul) admite în parte ... (vezi toată discuția)
Rejudecare dupa contestatie in anulare natyca natyca Buna ziua Va rog un sfat cu privire la modul in care se va rejudeca dosarul dupa admiterea contestatiei in anulare... Contestatia in anulare a fost admisa ... (vezi toată discuția)
Cum se interpreteaza art. 304 indice 1 cod procedura civila? vaiscovici vaiscovici La art. 304 indice 1 din C. Pr. Civ. se precizeaza ca recursul declarat impotriva unei hotarari care potrivit legii, nu poate fi atacata cu apel nu este ... (vezi toată discuția)