avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 869 soluții astăzi
Forum Activitate doinita jarda

Activitate doinita jarda

Discuție noua taxa auto
buna ziua , daca cumpar o masina deja inmatriculata in romania mai veche de 2007,iar platesc taxa auto si cat este taxa pentru masini euro 3 ? multumesc #-o#-o
multumesc
Răspuns la discuția copil terorizat
dupa 2 ani sa imprietenit cu colegii si acestia au spus ca doamna invatatoare le-a spus aceste cuvinte
Răspuns la discuția copil terorizat
indicat ar fi sa mai vb . si cu parintii catorva copii sa vedeti comportamentul si fata de altii , va spun din proprie experienta , fetita mea cand am mutato la o scoala noua , invatatoarea le-a spus celorlalti copii sa aiba grija sa nu vb. cu ia, ca poate sa le fure din motive ca este moldoveanca
buna ziua , este posibil sa primesc alocatia copilului din urma ?aceasta nefiind luata de cand sa terminat cu acele carnete de cecuri pe care le aveau elevii. multumesc
Răspuns la discuția permisul de sedere
multumesc foarte foarte mult!!!!!=D>
Răspuns la discuția permisul de sedere
italiana ,expirat din ,05/2009 multumesc
buna ziua , daca sunt cetatean straina si mi-a expirat permisu de sedere , sunt amendat cand ma duc la schimbarea acestuia, si cat este amenda? multumesc
buna ziua ,daca sunt persoana fizica, pot cumpara cherestea dintrun stat UE. pentru mine personal , si ce acte imi trebuie . multumesc;)
la importul de cherestea din UE se plateste tva , si trebuie o autorizatie speciala?multumesc