avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1018 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Este posibil sa primesc alocatia copilului din urma?
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Este posibil sa primesc alocatia copilului din urma?

buna ziua , este posibil sa primesc alocatia copilului din urma ?aceasta nefiind luata de cand sa terminat cu acele carnete de cecuri pe care le aveau elevii. multumesc
Cel mai recent răspuns: doinita jarda , utilizator 22:51, 3 Mai 2011
Numai -pe utimi trei ani pentru m,otive temeinic justificate
multumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Indemnizatie sau stimulent? maitairina maitairina Buna ziua. As vrea si eu un raspuns pe care nu prea mi-l da nimeni. Sunt in concediu de crestere copil, iar pe 8 octombrie 2013 am nascut cel de-al doilea ... (vezi toată discuția)
Suspendare alocatie narin narin Buna ziua, referitor la acordarea / suspendarea alocatiei doresc sa va intreb urmatoarele: fiul meu este nascut in 1999 in Ro, am beneficiat de alocatie care ... (vezi toată discuția)
Indemnizaþie pentru creºterea celui de al doilea copil - mamã elevã hidechel hidechel Buna , sunt eleva si beneficiez de indemnizatie 600+200 iar acum sunt la a doua sarcina si urmeaza sa nasc cu 2 luni inainte sa treaca cei 2 ani de la prima ... (vezi toată discuția)