buna seara! Am divortat de fostul sot acum 5 ani si acum vrea parte din casa pe care am cumparato impreuna de la stat in care au locuit defapt parintii mei si ne o cedato noua.. avem doar contractul de vanzare cumparare care este pe numele amandorura. problema este ca fostul sot are niste datorii la fisc si acestia sau interesat de bunuriile pe care el le are ptr o executare silita. ce ma inereseaza pe mine este ca , daca eu fac un partaj prin intelegere,bani pe care eu i dau timp de un an,fiscul il poate executa pe locuinta noastra iar eu sa pierd tot ce am dat la partaj? va multumesc.
buna ziua!
sunt divortata de 3 ani jumate,avem o casa impreuna cu fostul sot si partajul nu lam facut. El are datorii la fisc si vor sa-i faca executare silita.alte bunuri inafara de aceasta casa care e pe numele amandorura nu are. Intrebarea mea este,poate sa-i faca executarea pe casa daca jumatate e a mea, exista riscu sa raman in strada cu copii ?
va multumesc
problema e ca nu toti banii au fost trimisi ptr copii,el nici macar jumate din cat ami datoreaza nu mi o trimis . o mare parte din bani au fost trimisi ptr mama lui care o fost foarte bolnava,si care nu mai e
buna ziua. am si eu o nelamurire, va rog sa ma ajutati.fostul meu sot e plecat an spania de un an , are stabilita prin lege o pensie alimentara de 230 lei pe luna ptr cele 2 fete pe care le avem ampreuna.noi ne am despartit de 2 ani iar el nu o platit deloc pensia alimentara. de cand a plecat a mai trimis la fete bani, cand ele iau mai cerut, dar an tara o avut o mama bolnava la care ai mai trimitea bani, problema e ca toti banii ai trimitea pe numele meu, de pe un alt nume . ptr ca el nu se descurca cu limba a apelat la un vecin si bani au fost trimisi mereu de pe numele vecinului pe numele meu. vreau sa stiu dacatoti banii trimisi prin banca pot fi declarati de el ca pensie alimentara.chiar si cei care au fost trimis de fapt ptr altcineva. va multumesc mult
buna! am o fiica de 17 ani si an vacanta ar vrea sa plece an Germania la matusa ei. vreau sa precizez faptul ca eu sunt divortata iar copii m-iau fost ancredintati mie prin hotarare judecatoreasca, definitiva si irevocabila. antrebarea mea este ce trebuie sa fac , ca fiica mea sa poata pleca singura si legal din tara ,an vacanta? va multumesc pt raspunsuri
buna!
am si eu o antrebare,daca deschid proces de partaj fostului meu sot si el nu se prezinta la proces ,pt ca e plecat din tara , se poate judeca si an lipsa lui? ajunge procesul la finalizare daca el no sa se prezinte niciodata?