Am copilul înscris la un club sportiv. Recent, s-a organizat un campionat+examen internațional în Grecia. Prin intermediul antrenorului am fost înștiințați ca trebuie sa plătim anumite sume pentru:
- cazare și masă
- examen și campionat
- taxe de intrare în statiune
- vânzarea unor tricouri, etc.
Rugămintea mea este sa îmi spuneți, organizatorul este OBLIGAT sa emită bonuri fiscale, chitanțe sau facturi pentru sumele date(în jur de 1500 € - trei persoane), sau nu? As dori sa aflu dacă acei bani s-au cheltuit cum ni s-a spus, deoarece nu am primit niciun act doveditor. Mulțumesc anticipat!
Mama, după decesul soțului ei (tata), i-a dat surorii mele mai mici partea ei de 75 %, făcând un contract de întreținere, că după moartea ei, sora mea sa beneficieze de acest procent plus ce i se cuvine. Ce pot face eu in continuare, deoarece nu vreau nici să renunț la partea mea, nici să fiu despăgubită.(este casa părintească și vreau să mai merg in vizită).
mama mea este nascuta in 22.01.1956 , are o vechime de 31 ani si 4 luni in campul muncii , in prezent este pensionata de boala din anul 2009 si as dori sa-mi spuneti daca poate opta pentru pensie anticipata sau la cerere .