avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 658 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Trecerea de la pensia de invaliditate la cea pentru ...
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Trecerea de la pensia de invaliditate la cea pentru limita de varsta

mama mea este nascuta in 22.01.1956 , are o vechime de 31 ani si 4 luni in campul muncii , in prezent este pensionata de boala din anul 2009 si as dori sa-mi spuneti daca poate opta pentru pensie anticipata sau la cerere .
Cel mai recent răspuns: Carp Mircea , utilizator 13:35, 22 Martie 2011
De la pensie de invaliditate se poate trece doar la cea de limita de varsta.Asadar limita de varsta la 60 de ani si 4 luni(mai 2016).

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Perioada de pensie de invaliditate constituie stagiu? cand se poate beneficia de pensie anticipata? SanduIonela SanduIonela Buna ziua, Mama s-a nascut in martie 1961 si a lucrat din 1981 pana in 1996(15 ani),apoi a fost pensionata pe caz de boala cu Gradul 2 de invaliditate. As ... (vezi toată discuția)
Varsta pentru pensie anticipata ecaterina10 ecaterina10 O femeie născută pe 30 iulie 1955,cu 22 ani vechime in muncă(comerț),la ce vârstă poate cere pensie anticipată sau anticipată ... (vezi toată discuția)
Cand poate iesi mama la pensie? maariusboros maariusboros Buna Ziua , Am 4 copii si am 57 ani , as dori sa stiu daca mai este in vigoare legea cu reducerea anilor de pensie daca am 4 copii.. Multumesc. (vezi toată discuția)