avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 910 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Răspunsuri în comunitate Am copilul înscris la un club sportiv. Recent, s-a ...
Discuție deschisă în Răspunsuri în comunitate

Am copilul înscris la un club sportiv. Recent, s-a organizat ...

Am copilul înscris la un club sportiv. Recent, s-a organizat un campionat+examen internațional în Grecia. Prin intermediul antrenorului am fost înștiințați ca trebuie sa plătim anumite sume pentru:
- cazare și masă
- examen și campionat
- taxe de intrare în statiune
- vânzarea unor tricouri, etc.
Rugămintea mea este sa îmi spuneți, organizatorul este OBLIGAT sa emită bonuri fiscale, chitanțe sau facturi pentru sumele date(în jur de 1500 € - trei persoane), sau nu? As dori sa aflu dacă acei bani s-au cheltuit cum ni s-a spus, deoarece nu am primit niciun act doveditor. Mulțumesc anticipat!
Când .va referiți la organizator va referiți probabil la organizatorul.deplasarii nu lanorganizatorul evenimentului respectiv campionat/stagiu etc.Este evident ca organizatorul în speta clubul din România nu poate sa va elibereze chitanțe pt taxa de competiție,tricouri,taxa de stațiune servicii prestate de alte entități.Mai mult decât atât în general se adaugă un comision care sa acopere participarea antrenorului(cazare,transport)mai ales dacă este un club privat care funcționează în cadrul unui ONG.Daca este vorba de un club școlar, municipal,bugetat cu bani publici atunci totul ar trebui sa fie mai transparent.
Ultima modificare: Luni, 3 Iulie 2023
CABINET AVOCAT NICULESCU IONUT, Avocat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pfa antrenor liliana27 liliana27 As vrea sa stiu daca este legala desfasurarea activitatii de antrenor ca PFA, intr-un club cu un sistem organizat de selectie, pregatire si participare la ... (vezi toată discuția)
Taxa la un club sportiv de fotbal cablu cablu Buna ziua Cât de legal este că un club sportiv de fotbal finanțat în totalitate de la bugetul local sa solicite o taxa copiilor pentru înscriși la ... (vezi toată discuția)
Se considera accident de munca ? razvaio razvaio In cadrul companiei in care imi desfasor activitatea profesionala am organizat din propia initiativa un turneu de fotbal intre angajatii societatii , Turneul ... (vezi toată discuția)