avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 346 soluții astăzi
Forum Activitate lorica3

Activitate lorica3

Răspuns la discuția Intrebari prorprietari terenuri
multumesc pentru raspuns
Buna ziua,
va rog daca imi puteti raspunde, impreuna cu alti doi coproprietari detinem un teren, eu am 33% daca la impartirea terenului ceilalti doi coproprietari au o parere si sint majoritari adica 67% pot sa-mi impuna dorinta lor pentru ca sint majoritari?sau in dreptul de proprietate nu conteaza cine detine mai mult teren ca sa hotarasca?si alta intrebare: de unde pot sa cer un duplicat dupa cadastru asupra terenului?de la oficiul de cadastru?
va multumesc
Răspuns la discuția Tripla Cetatenie
multumesc pentru raspuns
Răspuns la discuția Tripla Cetatenie
Multumesc pentru raspuns
Buna ziua,
am o intrebare:este posibila tripla cetatenie in Germania, adica cetatenie romana, franceza si germana?toate cele trei tari sint membre ale uniunii europene.
va multumesc
De ce de furca cu vecinul? nu prea inteleg
Va multumesc mult pentru raspuns nici nu stiam ca e se poate schimbul de terenuri
Buna ziua,
as vrea sa va rog sa-mi raspundeti la urmatoarea intrebare: sintem 3 proprietari pe mai multe terenuri, un proprietar vrea sa vinda acum, altul nu vrea mai asteapta revenirea pietei terenurilor, se poate face un act valabil si neatacabil astfel incit unul din cei doi proprietari sa cedeze partea sa dintr-un teren si sa primeasca aceeasi suprafata in alt teren?Cum ar fi un schimb de terenuri, fara sa se mai faca impartiri si cadastre?Eu sint in situatia celei care nu ar vrea sa vinda si as fi de accord sa schimb partea mea dintr-un teren comun cu partea celuilat din al doilea teren. Nu as vrea intelegeri prin vorbe sau care sa poata fi atacate de mostenitori,
va multumesc