avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 377 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Intrebari prorprietari terenuri
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Intrebari prorprietari terenuri

Buna ziua,
va rog daca imi puteti raspunde, impreuna cu alti doi coproprietari detinem un teren, eu am 33% daca la impartirea terenului ceilalti doi coproprietari au o parere si sint majoritari adica 67% pot sa-mi impuna dorinta lor pentru ca sint majoritari?sau in dreptul de proprietate nu conteaza cine detine mai mult teren ca sa hotarasca?si alta intrebare: de unde pot sa cer un duplicat dupa cadastru asupra terenului?de la oficiul de cadastru?
va multumesc
Cel mai recent răspuns: lorica3 , utilizator 11:52, 12 Mai 2011
daca nu sunteti de acord cu ceilalti si acestia din urma vor sa-si impuna parerea solicitati iesirea din indiviziune
extras al cartii funciare il obtineti la oficiul de cadastru- biroul de carte funciara si public imob din raza localit unde este situat terenul
multumesc pentru raspuns

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Vanzare teren extravilan fara carte funciara winterartic winterartic Recent am devenit mostenitorul unei cote de 1/7 dintr-un teren extravilan, care nu are facuta carte funciara. Doresc sa \\"scap\\" de acet teren cat mai ... (vezi toată discuția)
Incheierea de inscriere a dreptului de proprietate miruna 2009 miruna 2009 Daca poate si stie cineva sa ma ajute si pe mine,va rog. Sa va spun care este problema: eu doresc sa iau un credit pentru un apartament si problema este ca ... (vezi toată discuția)
Despre dezmembrare. nickwolfy nickwolfy Buna ziua, As dori sa stiu care sunt etapele pe care trebuie sa le urmez pentru a face o dezmembrare in cazul unei mosteniri de pe urma mamei ? (vezi toată discuția)