avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 580 soluții astăzi
Forum Activitate elfu21

Activitate elfu21

Răspuns la discuția casare si rejudecare
multumesc mult !
daca am o sentinta pierduta la fond iar in recurs am obtinut "caseaza sentinta si trimite la rejudecare aceleiasi instante" iar dosarul mi-a fost repartizat la acelasi complet cu acelasi judecator care mi-a respins cererea la fond,am avut termen si cerere pentru angajare aparator,mi s-a fixat termen,judecatorul de la fond nu ar trebui sa faca cerere de abtinere? multumesc mult!!!
Răspuns la discuția cine are sanse mai mari?
pai unchiul meu i-l foloseste.....
Răspuns la discuția rectificare carte funciara? ? ?
ms frumos,asa credeam si eu dupa ce m-am documentat putin......
am un unchi care are o suprafata de teren pentru care are certificat de mostenitor si terenul trecut la registrul agricol,plateste si impozit pentru el ,dar pe care vecinul l-a actionat in judecata pe revendicare,el avand contract de vanzare-cumparare cu clauza de intretinere de la maica-sa,vecina cu unchiul meu,pe aceeasi suprafata de teren si ma tot intreaba ce ar putea face deoarece ii e frica ca va pierde terenul..
ma puteti ajuta cu ceva sfaturi?


multumesc anticipat!
Răspuns la discuția rectificare carte funciara? ? ?
e o decizie a unei curti de apel in care i se respinge adversarului actiunea de anulare act (vanzare-cumparare intre parti),.....actiune respinsa si la fond si in apel......
ce actiune se poate promova daca ambii au acte,titluri de proprietate valabile si hotarari definitive,iar cunostinta mea are ultima def si irevocabila,terenul fiind inscris in cartea funciara la adversar? ?