avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 469 soluții astăzi
Forum Activitate DanutMihalache

Activitate DanutMihalache

multumesc pentru raspuns... dar ati putea sa ma indrumati spre un text de lege care face referire la aceasta problema?

buna ziua...
imi puteti da explicatii mai amanuntite in aceasta problema?
parintii mei sint proprietarii apartamentului in care locuiesc cu viza definitiva in buletin la adresa apartamentului respectiv. problema este daca pot fi ales ca presedinte al asociatiei de proprietari din cadrul careia face parte si apartamentul in care locuiesc? intreb pentru ca din 35 de proprietari nimeni nu vrea sa fie presedinte...

Eeeh!!! Aici este problema:yes:...Asociatia nu are nici macar carte de imobil,dar in schimb presedintele com. exec. mi-a reprosat intr-o anume situatie ca din rea vointa nu am cerut sa ma inscriu in cartea de imobil=D>
Multumesc pt lamurire
Buna ziua...
As dori sa stiu daca, fiind fiul proprietarului si locuind la aceeasi adresa, am dreptul de al reprezenta fara procura, pe tatal meu la sedintele si in relatiile de orice fel cu asociatia de proprietari...
cu toate ca nu am fost niciodata restantier la intretinere?
Datorita proastei organizari si a unei defectuase gestionari a asociatiei de proprietari s-a ajuns ca in anul 2009, asoc. de propr. sa aiba un debit restant catre radet in suma de 13 342 lei reprezentind penalitati de intirziere la plata facturilor de energie termica neachitate aferente perioadei 2006-2009. Pe data de 16.04.2009 a avut loc sedinta asoc. de propr. la care au luat parte atit proprietari bransati la sist. centralizat de termoficare cit si proprietari debransati supunindu-se la vot si hotarindu-se ca aceste datorii sa fie impartite in mod egal tuturor proprietarilor. insa 2 luni mai tirziu este convocata in mod "miseleste" -de catre proprietarii debransati care au lipsit de la sedinta din 16.04.- o noua sedinta a asoc. in care au hotarit ca aceste datorii sa fie platite doar de proprietarii care inca erau bransati la radet netinindu-se cont daca au fost restantieri sau nu pe perioada debitului raportat de radet. Veti spune ca proprietarii au dreptul de a se intruni in sedinta generala a asoc. conf. legii 230/2007 art .14, dar tot la fel de corect adunarea gen. are dreptul conf. art. 15 lit b sa revoce hotariri. Ceea ce adunarea gen conform pv din 18.06. nu a facut acest lucru( sa revoce hotarirea ad. gen .din 16.04. ca sa poata propune si a se supune la vot o hotarire contrara celei din sedinta anterioara). La data aceea(16.04.2009), dupa calculele facute de administrator imi revenea de plata suma de aprox. 400 lei pe care am si platit-o,dar dupa sedinta din 18.06.2009 mai aveam de plata inca 500 lei suma pe care nu am mai vrut sa o platesc. Aceasta este problema de fond. Pina acum sper sa nu va fi plictisit. Acum incepe cauza. In baza art 50 pct 1, pct 2 am fost dat in judecata "pentru neplata partii ce ii revine din datoria catre RADET in cuantum de 13 342 lei reprezentind penalitati", am incheiat citatul din cererea de chemare in judecata pe care am primit-o, cu toate ca ...din 1994 de cind fac parte din aceasta asoc.de propr. nu am fost niciodata restantier#-o
Buna ziua...
va rog sa-mi spuneti si mie la ce face referire acest articol...Am sa va rog sa-mi explicati detaliat daca se poate pe fiecare pct in parte.Va multumesc
Deci sa inteleg ca nu poate sa impuna nimeni obligativitatea prezentarii a mai mult de o oferta de servicii?....adica cu alte cuvinte lucrarea se poate realiza cu firma pe care o agreaza o anumita persoana din cadrul asociatiei eliminindu-se principiul competitivitatii?
Buna ziua...
As dori sa aflu ce pasi trebuie urmati in cadru asociatiei de proprietari si in care situatie pt schimbarea tamplariei existente(metal) cu una din pvc. Si acum sa va spun cum sta problema: administratorul asoc. a gasit O FIRMA care se ocupa cu executia si montarea tamplariei pvc, tamplarie care costa citeva mii de ron. Dupa ce a facut el socoteala cit revine de persoana pt aceste cheltuieli de "reparatii" ,a bagat aceasta suma, luna urmatoare, la plata intretinerii. De aceea va intreb in speranta ca ma veti lamuri daca s-a procedat corect si cum trebuia procedat de fapt...