avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 486 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... drept de reprezentare in sedinta asoc. de propr.
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

drept de reprezentare in sedinta asoc. de propr.

Buna ziua...
As dori sa stiu daca, fiind fiul proprietarului si locuind la aceeasi adresa, am dreptul de al reprezenta fara procura, pe tatal meu la sedintele si in relatiile de orice fel cu asociatia de proprietari...
Cel mai recent răspuns: DanutMihalache , utilizator 19:32, 7 Ianuarie 2012
Legal, va trebuie procura... dar, nu intotdeauna asociatiile de proprietari respecta acet lucru.
Aceasta relatie se poate stabili local prin intelegere cu comitetul executiv, cu presedintele asociatiei.
Singura prevedere legata de reprezentare este la AG unde e bine sa aveti, daca se cere asa ceva in asociatia dv., o imputernicire semnata de proprietar, adica de tatal dv.
Nu trebuie procura notariala.
Multumesc pt lamurire
~ Conținut șters la cerere ~
Eeeh!!! Aici este problema:yes:...Asociatia nu are nici macar carte de imobil,dar in schimb presedintele com. exec. mi-a reprosat intr-o anume situatie ca din rea vointa nu am cerut sa ma inscriu in cartea de imobil=D>

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Presedinte asociatie de proprietari vlsdan vlsdan Presedintele asociatiei de proprietari este ales obligatoriu din randurile proprietarilor sau poate fi un membru de familie al unui proprietar ori alta ... (vezi toată discuția)
Poate fi aleasa in comitetul executiv al unei asociatii de proprietari o persoana impurternicita de un proprietar? Mihai_Pop_Mihai Mihai_Pop_Mihai Buna ziua, situatia se prezista in felul urmator: Un proprietar a imputernicit in scris o persoana ca locuieste efectiv in apartamentul proprietarului( ... (vezi toată discuția)
Presedinte contestat supercurat supercurat Sotia mea este proprietara apartamentului in care locuim, acesta fiind achizitionat inainte de casatorie. Printr-o imputernicire notariala sotia m-a delegat sa ... (vezi toată discuția)