avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1079 soluții astăzi
Forum Activitate albu daiana

Activitate albu daiana

Răspuns la discuția Partaj
Scuze...pentru"intestata"...Sotul e asociat unic si administraturul firmei,iar sotia un simplu lucrator comercial.Au 2 copii dintre care unul inca minor.Sotul a parasit domiciliul pentru a sta in concubinaj cu altcineva,iar sotiei si coppiilor nu le mai ofera nici un mijloc material de trai.Pana la momentul plecarii de acasa toats famila traia din banii firmei.In prezent el administreaza cu noua concubina banii firmei iar sotia si copiii nu ai nici un ban pentru a supravietui.Asta se intampla dupa 19 ani de casatorie .
Discuție Partaj
La partaj daca firma cu mai multe puncte de lucru e intestata doar unuia dintre soti celalalt are dreptul la un punct de lucru?In firma s-a lucrat impreuna si a fost infiintata in timpul casatoriei.
A fost scos la licitatie imobilul unde gestionam un bar cu contract de comodat inca valabil.Imobilul a fost vandut.Noul proprietar poate sa ne evacueze?Sau va fi obligat sa preia imobilul cu contractul de comodad?Mentionez ca societatea care a pierdut imobilul la licitatie este si asociata a firmei pe care o administram noi.
Am permis de conducere italian.Aseara am consumat 3 pahare de sampanie si am fost depistata la alcool test cu 0.53 in aerul expirat.Mi s-au luat probele de sange si mi s-a facut testul unde a reiesit ca eram perfect coerenta.NU am mancat nimic toata ziua,am 55 de kg.Cam cat va iesi alcoolemia la analize?pot contesta probele daca au fost recoltate vinri la orele 23 si vor fi trimse la medico legal abia luni dimineata?