avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1082 soluții astăzi

Marți, 4 februarie, are loc evenimentul: TVA, Impozitul datorat de nerezidenți, Impozitul pe profit, facilități fiscale 2025. Sesiune practică cu Adrian Bența. Participă →

Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale vanzare imobil cu contract de comodat
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

vanzare imobil cu contract de comodat

A fost scos la licitatie imobilul unde gestionam un bar cu contract de comodat inca valabil.Imobilul a fost vandut.Noul proprietar poate sa ne evacueze?Sau va fi obligat sa preia imobilul cu contractul de comodad?Mentionez ca societatea care a pierdut imobilul la licitatie este si asociata a firmei pe care o administram noi.
Cel mai recent răspuns: george-neagu , moderator 16:28, 17 Mai 2011
1. dc vanzarea s-a facut prin licit pb at se va vinde liber de orice sarcini, astfel noul proprietar poate sa va evacueze linistit.
2. dc nu at ramane la latitud lui dc va mai lasa in imob sau nu
in orice caz ac tb sa va notifice sa elib spatiul
doroiman a scris:

1. dc vanzarea s-a facut prin licit pb at se va vinde liber de orice sarcini, astfel noul proprietar poate sa va evacueze linistit.
2. dc nu at ramane la latitud lui dc va mai lasa in imob sau nu
in orice caz ac tb sa va notifice sa elib spatiul

Intrebare: nu s-ar putea, pentru a mentine un anumit standard (pe deplin dobandit si meritat, zic eu....) al acestui forum, macar sa scriem cuvintele intregi? Multumesc!
Nu va suparati pentru atata lucru.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Evacuare societate comerciala ContSters202285 ContSters202285 am un imobil carea a fost vandut intr-o licitatie ilegala si in care este o contestatie la suspendare. o parte din acest imobil este in chirie de comodat ... (vezi toată discuția)
Buna tuturor, speta mea e urmatoarea : am castigat o licitație ... Cristi1001 Cristi1001 Buna tuturor, Speta mea e urmatoarea : Am castigat o licitație a unui imobil și am obtinut actul de adjudecare aferent. Imobilul a fost scos la ... (vezi toată discuția)
Mostenire mar4905 mar4905 Am o nelamurire si sper , sa fiu lamurit...sunt proprietar mostenitor cu act de unic mostenitor a unui apartament,:dupa anul 1992 pana in 1994 am preluat ... (vezi toată discuția)