Daca am inteles bine, ati pierdut proprietatea asupra imobilului. In acest moment este incheiat un act de adjudecare si nu mai sunteti proprietar. Chiar daca exista contestatii pe rol si se solicita anularea actelor de executare, deocamdata, pana la anularea lor, acestea isi produc efectele. Prin urmare, cum numai proprietarul unui imobil poate initia actiunea in evacuare, raspunsul e ca nu.
adjudecatara este chiar chiriasa mea, a cumparat la licitatie bunul imobil, dar l a cumparat in rate, si are un privilegiu pus in favoarea unei societati de recuperare creante.
plata a doua nu stiu daca o va face, ca ii cam tb 40 mii de euro si nu ii are. a cumpoarat ceva cu vise
si licitatia a fost facuta tot cu visele unora, fara ca noi prorpietarii sa stim ceva.
pe rolul instantei de judecata sunt deja contestatia la exceutare, precum si doasr penal.
acum nu stiu, cum as putea sa o dau afara din spatiul, sa plece, ca ma si ameninta, primim telefoane cu amenintari, avem angajati de o noapte sa ne supravhegeze iar temerea mea este foarte mare din punct de vedere penal referitor la faptele ce le mai poate savarsi si de acum inainte
Art. 919. -
(1) Pana la proba contrara, acela care stapaneste bunul este prezumat posesor.
(2) Detentia precara, odata dovedita, este prezumata ca se mentine pana la proba intervertirii sale.
(3) Pana la proba contrara, posesorul este considerat proprietar, cu exceptia imobilelor inscrise in cartea funciara.
deci, ea este adjudecatar dar pe rolul instantei de judecata exista un proces privind modul de dobandire, nu a intrat si in posesia bunului imobil
si pot cere evacuarea pe aceste motive a acestei societati?